tu vrei o muzica sa sune bine sau vrei ceva cu aer de "original" fara suparare, dar nu-i de calitate ce vrei tu ...
o interfata adaptoare pentru cele 4 butoane originale este minim 100 de euro si nu ai nici o garantie ca-ti va functiona... cass gasesti numai la dezmembrari, dar da-ti seama in ce stare il poti lua. tu chiar mai asculti casete?
Vreau cass-ul original
Moderator: Echipa Tehnica
pai la cass pot sa-i pun o caseta purtatoare si sa folosesc mp3'u.
oricum nu ma dau io in vant dupa muzica, imi trebe mai mult ca sa fie intreaga masina.
iar comenzile de pe volan le pot pune, pentru ca am mufele si cablurile, doar volanul si cassu imi lipseste.
masina a avut toate astea cand a iesit din fabrica
intretimp au disparut, dar cine le-a demontat nu a desfacut si instalatia electrica.
asa ca eu voi continua sa caut sivoi gasi un volan si un casetofon orijinal de xantia.
oricum nu ma dau io in vant dupa muzica, imi trebe mai mult ca sa fie intreaga masina.
iar comenzile de pe volan le pot pune, pentru ca am mufele si cablurile, doar volanul si cassu imi lipseste.
intretimp au disparut, dar cine le-a demontat nu a desfacut si instalatia electrica.
asa ca eu voi continua sa caut sivoi gasi un volan si un casetofon orijinal de xantia.
- cristian_v
- pasionat
arthy scrie:pai la cass pot sa-i pun o caseta purtatoare si sa folosesc mp3'u.
cablajul exista pe masina din fabrica chiar daca nu era echipata cu toate optiunile
oaiii ce m-am chinuit azi cu cablaju ala...
sa va zic:
am 3 mufe, una cu 5 cabluri una cu 12 si una cu 6.
aia cu 5 cabluri m-am prins ca ala rosu e plus ala verde minus si mi-am legat un stift de cass din piata ca muream de plictiseala in timp ce asteptam la stop pe rosu.
mufa aia cu 12 cabluri merge la cele 4 boxe, 2 de jos din usi si 2 sus in bord, am reusit sa le leg si pa alea.
da nu am reusit sa gasesc care dumnezo'i cablu pentru antena FM asa ca acuma ascult radio cu pureci si tot ma joc cu butonele in functie de zona orasului in care ma gasesc.
stie cineva cum is cablurile alea si care la ce foloseste, sau un manual ceva?
sa va zic:
am 3 mufe, una cu 5 cabluri una cu 12 si una cu 6.
aia cu 5 cabluri m-am prins ca ala rosu e plus ala verde minus si mi-am legat un stift de cass din piata ca muream de plictiseala in timp ce asteptam la stop pe rosu.
mufa aia cu 12 cabluri merge la cele 4 boxe, 2 de jos din usi si 2 sus in bord, am reusit sa le leg si pa alea.
da nu am reusit sa gasesc care dumnezo'i cablu pentru antena FM asa ca acuma ascult radio cu pureci si tot ma joc cu butonele in functie de zona orasului in care ma gasesc.
stie cineva cum is cablurile alea si care la ce foloseste, sau un manual ceva?
la xsara cablul de antena e negru si mai grosut, cam ca un coaxial (dar nu exagerat de gros) iar la capat are o mufa metalica rotunda cu iesirea banana intr-o laterala, atentie nu se potriveste cu mufa mama universala de la cablurile de antena ale radio-cd urilor, ii trebuie un adaptor. la mine mai este incolacit un fir subtire litat rosu de cablul de antena, care dispare in mufa ISO parca. sper sa te ajute in vreun fel, eu ca sa-mi fac loc sa umblu la cablaraia de la audio (am doua mufe mari, 4 rca-uri, cablu antena si cablu remote, plus 3 filtre ale aparatului) dau jos si display-ul computerului de bord care e situat deasupra radiocd-ului. daca la tine e la fel il poti da jos ca sa cauti mai bine cablul ala si eventual sa bagi mana prin bord dupa el.
Cosmin
high energy music expression
bezz scrie:la xsara cablul de antena e negru si mai grosut, cam ca un coaxial (dar nu exagerat de gros) iar la capat are o mufa metalica rotunda cu iesirea banana intr-o laterala, atentie nu se potriveste cu mufa mama universala de la cablurile de antena ale radio-cd urilor, ii trebuie un adaptor. la mine mai este incolacit un fir subtire litat rosu de cablul de antena, care dispare in mufa ISO parca. sper sa te ajute in vreun fel, eu ca sa-mi fac loc sa umblu la cablaraia de la audio (am doua mufe mari, 4 rca-uri, cablu antena si cablu remote, plus 3 filtre ale aparatului) dau jos si display-ul computerului de bord care e situat deasupra radiocd-ului. daca la tine e la fel il poti da jos ca sa cauti mai bine cablul ala si eventual sa bagi mana prin bord dupa el.
da da da... l-am gasit mama lui era exact asa cum zici tu.
oare unde gasesc adaptor pentru mufa aia?
mi-am pus un cd-player o mers din prima toate mufele si mi-o ramas mufa pt comenzile de volan. numai antena nu am putut s-o leg, imi trebuie adaptorul ala. macar de as sti cum il cheama...
adaptor mufa antena, e o mufa gen baioneta sau banana mai lunguiata, mergi cam la orice magazin de audio auto zi-le ca vrei adaptor pentru mufa antena si or sa stie ce sa-ti dea. sunt cam universale, unele masini au mufa scurta iar majoritatea radiocd-urilor au mufa lunga.
Cosmin
-
- RETRAS LA PENSIE
- gabi caragea
- pasionat
gabi caragea scrie:buna dimineata
daca te mai intereseaza casetofonul original de pe xantia ,am eu unul de la masina mea,singura problema este ca nu se mai vad 2 liniute din display.
pai normal ca ma intereseaza!
comenzile si volanul nu le ai?
da-mi un mesaj privat cu ceva numar de telefon sau cu o modalitate de contact.
da... numai ca e in franta si nu ma lasa sa fac cont pe forumul ala.
am gasit si eu pe internet, si la preturi mici mici, insa nu prea am cum sa ajung la ele.
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=54810254
-
- RETRAS LA PENSIE
Cum adica nu te lasa sa iti facio cont??? Eu sunt inscris pe toate forumurile de CX pe care le-am gasit, inclusiv in Suedia, Danemarca, Australia, etc.
Eu am cumparat o gramada de chestii de la citroenisti din strainatate.
Ii scrii frumos in limba lui (BabelFish e de mare ajutor) il intrebi daca vrea sa trimita in Ro si aranjezi modalitatea de plata si gata.
Eu am cumparat o gramada de chestii de la citroenisti din strainatate.
Ii scrii frumos in limba lui (BabelFish e de mare ajutor) il intrebi daca vrea sa trimita in Ro si aranjezi modalitatea de plata si gata.
- retro
- pasionat
- Masina: Xantia II 1.8i 16v
- 2: C5 II 2.0i
Bine v-am regasit pe toti!
@arthy: sa fii sanatos si sa te bucuri cat mai mult de Xantia ta.
Daca inca mai cauti volan cu comenzi pentru cass, gasesti unul la mine.
Nu sunt sigur (am citit mai mult de 2000 de mesaje, scrise in timpul in care nu am mai intrat pe forum ) dar parca te interesa si o trapa electrica originala Xantia?
@arthy: sa fii sanatos si sa te bucuri cat mai mult de Xantia ta.
Daca inca mai cauti volan cu comenzi pentru cass, gasesti unul la mine.
Nu sunt sigur (am citit mai mult de 2000 de mesaje, scrise in timpul in care nu am mai intrat pe forum ) dar parca te interesa si o trapa electrica originala Xantia?