Sambata am fost si am desprins piesa impricinata de pe bord si am pregatit-o. A ramas sa o lipeasca (pt ca si modelu' e crapat) si sa o pregateasca cum stie el sa faca matrita.
Pt CX, pana acum s-au inscris:
eugenro2001 - 2buc (pt mine si un prieten care nu e pe forum) dj01fad - 1buc MARIAN - 1buc hadrian - 1buc
deja sunt 5buc si azi sau maine aflu si pretul aproximativ.
Daca vreti si de BX, am spus, trebuie un bord indiferent de stare, pt model.
eu o sa il schimb, bineinteles daca o sa ajunga la un pret bun pentru ca deja am o bucata lipsa din el.... cat am lucrat la masina, neavand parbriz, ne-a cazut un patent pe el si.... poc oricum mai am unul, dar este si ala fisurat, dar il pun daca nu am incotro
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10
Total membri 11810
Cel mai nou membru Cliquot
This forum uses cookies to give you the best and most relevant experience. By using this forum this means that you accept this policy.
You can find out more about the cookies used by clicking the "Cookie policy" on the main page or the link below.