reparatie capitala cx trd 86
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
-
- just curious
Nic, e pacat de atata munca
Nu te da batut oricum o sa lucrezi la doua (you know what I mean). Am revazut istoricul masinii si e mare pacat de munca depusa. Nu e pacat de bani, nervi ci de timpul pierdut si pasiune. Oricum ramai cu doua , vinzi FAD-ul si cu asta basta. Eu sant genul de om care daca ar trai o astfel de experienta, gen cx-ul care il repari, ori vand tot pe 1 leu pentru continuitate ori imi vad de nebuniile mele . Nu-mi lua sfatul in nume de rau (ne cunoastem doar de cateva zile) dar sa vinzi un lucru dorit pentru nimic mai bine BA...
-
- just curious
Apropo
Tu ai fost la mine si ai vazut cu ce ma ocup. Ai vazut ca am strunguri CNC de ultima generatie cat si strunguri clasice normale pe care lucra bunicu'. Intr-o camera in care nu te-am dus am un strung FOARTE BUN un hibrid intre clasic si comanda numerica care nu a mers de cand l-am cumparat, un DRT facut de romani in coolaborare cu est germani. Mecanic , masina este formidabila dar comanda numerica este pe cartele perforate (generatie 1980) si este foarte costisitoare si NEUTILIZABILA. Desi nu mi-a adus bani , acel strung eu nu il vand. De ce? Ma pasioneaza si am speranta ca intr-o zi va produce piese. Pot sa il vand la fier vechi ca are 4 To si ma aleg cu 400 Ron. Dar pasiunea, orele mele pierdute sa-l remediez, sa-l asamblez, sa-l repar sa scot uleiul in care schimbul 3 din epoca comunista se pisa de lene sa se duca la veceu, orele in care am incercat sa-l invat... Din mandrie... NU IL VAND . NOT FOR SALE . Nu stiu situatia ta in legatura cu cx-ul ala dar... Oricum vorbim maine
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu vreau sa il vand pentru bani, nicidecum... oricum nu voi recupera niciodata cat s-a bagat in masina aia. porcaria e ca nu mai am atata timp cum aveam acum 2 ani, si vezi si tu de cand e topicul si de cand m-am apucat de ea. sunt si demoralizat pentru ca mi-au tras clapa 3 vopsitori si in felul asta am piedut 4 luni aiurea, si sper din tot sufletul saimi treaca...
imi pare foarte rau de masina, reprezinta 2 ani din viata mea, si sincer as vrea sa o pastrez...
poate e doar o pasa proasta si trecatoare
imi pare foarte rau de masina, reprezinta 2 ani din viata mea, si sincer as vrea sa o pastrez...
poate e doar o pasa proasta si trecatoare

-
- just curious
vorbim,
Omule, eu te inteleg perfect, eu am DRT-ul de 6 ani. Il vezi maine. Tatal meu are o vorba mare " daca nu imi cere de mancare , pai cu ce ma deranjaza?" . Nu te grabi. Asa am vandut si CX-ul " sa scap de el , ca mi-a mancat diminetile : unu la filtru, unu la buzii si unu la demaror. Si daca seara ajung beat dimineata toti pe capota ca a uitat "bou" masina in viteza" Asta e . nu uita ca masina ca cx-ul NU GASESTI
Înapoi la “Restaurari si prezentari”