Citroen DS Prestige
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
...
@mbc - multumesc pt rapiditatea raspunsului si pt claritatea tehnica a raspunsului (intrebarii) tale.
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...
-
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cu riscul de a ma repeta: voi faceti acolo adevarate minuni, pe aici se duc masini la REMAT intr-o veselie. Multi le duc si de saracie sa ia banii pe cupoane, dar asta e alta discutie. Dar sint si destui care le duc fiind convinsi ca modelele astea noi de masina au re-inventat automobilul si o parte din ei primesc ceea ce merita
Asa cum zicea si Catalin, interes pentru ceea ce faceti voi, exista, dovada fiind si numarul de vizualizari. Nu te lasa inselat de numarul mic de comentarii, pentru multi dintre noi cei de aici, a mentine o masina in stare de circulatie e deja un efort considerabil, iar ceea ce faceti voi acolo tine de domeniul SF sau al viselor.
Bafta maxima in continuare si mai uimiti-ne cu minuni din astea!

Asa cum zicea si Catalin, interes pentru ceea ce faceti voi, exista, dovada fiind si numarul de vizualizari. Nu te lasa inselat de numarul mic de comentarii, pentru multi dintre noi cei de aici, a mentine o masina in stare de circulatie e deja un efort considerabil, iar ceea ce faceti voi acolo tine de domeniul SF sau al viselor.
Bafta maxima in continuare si mai uimiti-ne cu minuni din astea!
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
...
ai dreptate @nicum dar sunt si pe acest forum cativa care cer pe masini preturi de genu 1500 - 2000 euro, masina nu se vinde, si prefera sa-l dea la REMAT pt 800 de euro decat sa ti-l de tie la aceasi suma... nu prea inteleg mentalitatea.
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
Da, Domnilor, stiu si sunt cam trist din cauza asta ... sĂĄ auzi pe stardĂĄ rĂĄsete si cuvinte injositoare folosite de multi oameni la adresa unor bijuterii care spre ex au participat la Raliul Retro-Carpati 2011 la Baia-Mare (nu e vorba de masina mea , deci nu-i nici o supĂĄrare ) ci de 2 Dacii 1100 si una 1300 mnunate,....m-a convins, de mentalitatea primitivĂĄ si lipsa de culturĂĄ automobilisticĂĄ a majoritĂĄtii oamenilor de rĂĄnd...sĂĄ zic asa !
PĂĄcat s trist .Si eu care vĂĄnez de 2-3 ani de zile o Dacie 1300 pĂĄnĂĄ in 1974, cea "francezĂĄ " si nudau de ele nicicum, ci le gĂĄsesc prin REMAT-uri ....

PĂĄcat s trist .Si eu care vĂĄnez de 2-3 ani de zile o Dacie 1300 pĂĄnĂĄ in 1974, cea "francezĂĄ " si nudau de ele nicicum, ci le gĂĄsesc prin REMAT-uri ....

Înapoi la “Restaurari si prezentari”