cv2adi scrie:Multumesc DJ 01 pt cuvintele incurajatoare,e adevĂĄrat cĂĄ am muncit la ea ca un idiot,zi-noapt pinĂĄ am terminat-o.
lasa ca si eu am muncit aproape 2 ani sa restaurez o epava de cx... din care a mai ramas doar caroseria si nici aia toata, decat scheletul... restul, piese noi si inca 3 masini donatoare

. nu imi pare rau pt ca am muncit atat si am bagat un morman de bani, mi-a facut placere, cu toate ca de multe ori imi venea sa pun barosul pe ea. culmea e ca si acum mai am cateva mici prostii de rezolvat (greseli la montajul interiorului); in final eu zic ca a iesit ceva fain, bine, m-am prostit cu vopsitul pentru ca venea iarna si am facut-o in graba. o poti gasi aici:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1933legat de sferele de cx demontabile, le-am cautat in seara asta dar nu le-am gasit; banuiesc unde sunt, am 2 posibilitati... jgr1001... pe la tine cumva? oricum, la mine in oras a trait un om cu adevarat pasionat de aceasta marca, si mai ales de modelul DS... stiu ca isi facuse tot felul de utilaje, printre care si matrite de facut membrane. o sa il intreb pe ginerele lui daca nu cumva mai exista acel dispozitiv, si daca da, putem sa incercam sa fabricam acele membrane.