Renescance d-une DS
Moderator: Echipa Tehnica
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
In legĂĄturĂĄ cu membranele,pot spune cĂĄ noi le fabricĂĄm,mai bine spus un prieten de al meu,dar problema e cĂĄ atunci cind sferele se dessurubeazĂĄ in douĂĄ ca sĂĄ le schimbi,si se reinsurubeazĂĄ cu membranul nou inaĂĄuntru atunci strungul le stringe prea tare si taie membrana la ghivent.DacĂĄ nu se insurubeazĂĄ la strung,atunci suflĂĄ la ghivent.Nicicum nu e bine.Deci la acest capitol mai avem ce imbunĂĄtĂĄti. 

Re: reneissance DS
dj01fad scrie:legat de sferele de cx demontabile, le-am cautat in seara asta dar nu le-am gasit; banuiesc unde sunt, am 2 posibilitati... jgr1001... pe la tine cumva?
Nu sunt la mine; am luat io piese de la tine grupa mare

- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
ds
asta e ds-ul nasului meu.e aproape gata.i-am pus sfere mari de 700 cred pe fata dar de bx, normale.suspensia e ok, n-am avut cu ce o compara.in schimb nu are frine cred ca pompa hidraulica e slaba de tot.masina a fost intr-o stare foarte proasta asa ca e de apreciat cum arata acum dupa aprox. 4 ani de lucru cu intreruperi e adevarat.ii mai trebuie ceva piese ,daca vrea il pun in legatura cu tine cvadi.

BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
- cv2adi
- pasionat
Masina e foarte frumoasĂĄ,felicitĂĄri.DacĂĄ ai nevoie de piese,nio sau second hand pt DS te putem ajuta oricind doresti.Avem chiar mai multe DS-uri in dezmembrare,unele mai complete altele mai putin,dar avem si piese noi.Depinde de ce ai nevoie.Sint f.bucuros sĂĄ vĂĄd la voi un DS atit de frumos si oameni devotati....succes in continuare,cu bine,Adi 

- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
ds
o are de peste 30 de ani.am si eu una dar nu o vind.daca aflu de una te anunt.salut !
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
cv2adi scrie:eu caut de mai bine de 5 ani MobrĂĄ originalĂĄ si bunĂĄ peste tot dar nu gĂĄsesc nicicum....?
Ai incercat pe www.motociclism.ro la "coltul comunistelor" ? Este cel mai activ site moto de la noi. Pe acolo se perinda destui pasionati de motoare vechi

Uite una aici:
http://www.bikeshop.ro/motociclete/anun ... 47805.html
Nu stiu cum pare pretul....avand in vedere ca arata binisor in poze.
Un coleg de serviciu a luat o mobra "in pungi" dar destul de completa cu circa 250 de ron (70 euro) . Din pacate a dat-o si el....
Inca una - care se doneaza (asta daca nu s-a donat deja)
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... pic=281699
http://www.bikeshop.ro/motociclete/anun ... 47805.html
Nu stiu cum pare pretul....avand in vedere ca arata binisor in poze.
Un coleg de serviciu a luat o mobra "in pungi" dar destul de completa cu circa 250 de ron (70 euro) . Din pacate a dat-o si el....
Inca una - care se doneaza (asta daca nu s-a donat deja)
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... pic=281699
- cv2adi
- pasionat
Iti multumesc mult pt Mobra gĂĄsitĂĄ E chiar tipul mai vechi pe care-l caut.Iau legĂĄtura cu omul prin telefon cĂĄ e mai iute si dacĂĄ ne intelegem cred cĂĄ dau o fugĂĄ dupĂĄ es cu CX-ul break.Sper sĂĄ-ncapĂĄ.Dar am si posibilitĂĄti de atasare remorcĂĄ.IncĂĄ o datĂĄ MERSI.SĂĄ fii iubit,Adi.Ai o bere de la mine ! 

Înapoi la “Restaurari si prezentari”