Intoarcerea la origini...
Moderator: Echipa Tehnica
Asaaaaa...
Am mai facut cate ceva asa, de la distanta - adica dricu e in Fagaras si eu muncesc in Pucheni
Sambata, am am facut rost de o aripa stanga fatza (thanks to Dan Popa
) - e in stare mai buna decat ce am eu pe masina, dar are nevoie de ceva interventii...Am curatat-o pana la tabla si am dat cu feruginol
Aici nu am poze.
Insa in urmatorul post - prezint ce am facut azi...
Am mai facut cate ceva asa, de la distanta - adica dricu e in Fagaras si eu muncesc in Pucheni

Sambata, am am facut rost de o aripa stanga fatza (thanks to Dan Popa

Aici nu am poze.
Insa in urmatorul post - prezint ce am facut azi...

Ma tot gandeam daca sa desfac ....sa nu desfac motorul pe care l-am cumparat acum 2 saptamani...
Am zis ca sa ii dau doar capacele jos (baie de ulei distributie, chiulasa...) sa trag cu ochiu cum se prezinta
Dar....
...nu m-am putut abtine 
Am zis ca pana nu fac pozele astea:

...nu ma opresc !
Si nu m-am oprit !
Am zis ca sa ii dau doar capacele jos (baie de ulei distributie, chiulasa...) sa trag cu ochiu cum se prezinta
Dar....

Am zis ca pana nu fac pozele astea:

...nu ma opresc !
Si nu m-am oprit !

Ultima oară modificat Dum 16-Mar-2008 20:58 de către jgr1001, modificat 1 dată în total.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
la supape: scoti arcurile prima data; cumperi pasta abraziva - una mai grosiera iar una mai fina pentru lustruit; dai cu pasta pe scaune, pe supape unde etansaza, apoi le bagi in chiuloasa... cu bormasina prinzi de coada supapei, si tragand, incepi sa rotesti :P oricum, daca vrei sa faci treaba asta manual, o sa cam ai de frecat; sa iei la lustruit caile de admisie din chiuloasa, si galeria de admisie, ca ii face bine motorului :P
Am mai apucat sa montez ambielajul la loc, mai putin un piston (cu biela cu tot), la care erau blocati segmentii
Dupa ceva eforturi am reusit sa ii deblochez si chiar sa rup unul ...
Dupa ce fac rost de segmentii corespunzatori, continui cu motorul...
Pe celalalt front - adica tabla+rugina, am facut un progres indirect - am cumparat un compresor pt vopsit. Sper sa pot face treaba buna cu el
Sa mai cumpar niste timp...da' nu prea gasesc...
Dupa ceva eforturi am reusit sa ii deblochez si chiar sa rup unul ...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Dupa ce fac rost de segmentii corespunzatori, continui cu motorul...
Pe celalalt front - adica tabla+rugina, am facut un progres indirect - am cumparat un compresor pt vopsit. Sper sa pot face treaba buna cu el
Sa mai cumpar niste timp...da' nu prea gasesc...
Daca nu-l rupea, nu-l schimba nici pe ala.
Un singur segment era uzat pt ca era blocat aproape pe toata circumferinta, portiunea uzata iesind usor inspre exterior....iar celalat s-a rupt
S-au deblocat fff greu.
Deci o sa schimb doar ce e nevoie.
Daca bujia ar fi fost filetata cum trebuie in chiulasa, nu intra umezeala in cilindru iar segmentii scapau si ei

S-au deblocat fff greu.
Deci o sa schimb doar ce e nevoie.
Daca bujia ar fi fost filetata cum trebuie in chiulasa, nu intra umezeala in cilindru iar segmentii scapau si ei
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
omule, cum ti-am spus si la telefon.... nu poti sa pui doar un segment nou sau 2, sau sa zicem doar la un piston, pentru ca nu va iesi cine stie ce... aia se schimba toti la toate pistoanele, mai ales la ce vrei tu sa faci acolo, adica tehnic ireprosabil. faci cum doresti, dar eu nu as face asemenea inventii. chiar crezi ca ceilalti nu au uzura? eu zic ca o sa mearga dezechilibrat motorasul dupa asta. oricum, bafta multa. apropo, m-am interesat de segmenti, erau intr-adevat 150 de lei pe piston (pe original cica), dar, nu apareau in stoc nici la comanda.
Cristi,
Pe cand poze la fel de victorioase cu trenurile din cutia de viteze ?
Pe cand poze la fel de victorioase cu trenurile din cutia de viteze ?
Bine, Nick, numai ca tu nu le-ai ridicat in semn de victorie. Deci tu nu te intorci la origini.
Ultima oară modificat Joi 10-Apr-2008 14:29 de către Dan Popa, modificat 1 dată în total.
Înapoi la “Restaurari si prezentari”