Retaurare CX Prestige 1983
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
...
nu stiu dc a fost deja discutat, dar acest proiect este pt in client in strainatate undeva sau este proiect personal si o sa fie scoasa la vanzare precum DS-ul?
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...
- cv2adi
- pasionat
- Masina: Citroen Traction avant 15 six
- 2: Citroen DS
- 3: Citroen CX
Acest proiect este unul propriu al meu deoarece totdeauna mi-au plĂĄcut Prestige-urile si tot voiam si eu unul....dar precum multe alte asemnea vise s-au cam amĂĄnat....dar intr-un final iatĂĄ cĂĄ am reusit s-o iau si s-o pun pe roate ! Nu prea credeam cĂĄ voi reusi ....
dar pesemne Fortuna a fost de partea mea pĂĄnĂĄ la urmĂĄ .
Dealtfel nu cunosc ce s-a discutat sau nu s-a discutat cu privire la soarta masinilor mele, sunt de pĂĄrere cĂĄ fiecare dintre noi, poate decide dacĂĄ o vinde sau o pĂĄstreazĂĄ in mĂĄsura posibilitĂĄtilor si nevoilor fiecĂĄruia, nu cred cĂĄ oricare dintre noi ar avea nevoie de acordul colegilor sau altcuiva ca sĂĄ-i decidĂĄ soarta pe mai departe !

dar pesemne Fortuna a fost de partea mea pĂĄnĂĄ la urmĂĄ .
Dealtfel nu cunosc ce s-a discutat sau nu s-a discutat cu privire la soarta masinilor mele, sunt de pĂĄrere cĂĄ fiecare dintre noi, poate decide dacĂĄ o vinde sau o pĂĄstreazĂĄ in mĂĄsura posibilitĂĄtilor si nevoilor fiecĂĄruia, nu cred cĂĄ oricare dintre noi ar avea nevoie de acordul colegilor sau altcuiva ca sĂĄ-i decidĂĄ soarta pe mai departe !
- cv2adi
- pasionat
FelicitĂĄri, multĂĄ sĂĄnĂĄtate tuturor !
Am cĂĄpĂĄtat in sfĂĄrsit numerele dupĂĄ atestare, bĂĄtrĂĄnica a revenit in garajul nostru dupĂĄ ce a zĂĄcut mai bine de 3 ani in hala prĂĄfoasĂĄ pe timpul interventiilor de resuscitare, insĂĄ din cauza prafului abundent prezent in halĂĄ care nicidecum nu este un loc adecvat unei contese de calibrul Prestiuige-ului, am schimbat locatia cu CX ul break, care va primi o internare de cĂĄteva luni ptr unele interventii de naturĂĄ mecanicĂĄ
Deci Nobila ContesĂĄ ( nu i-am gĂĄsit incĂĄ nume adecvat ) va intra in serviciul familiei de azi .
Multumim colegilor pt idei, sfaturi, propuneri si vorbe incurajatoare oferite in topic pe parcursul evolutiei acestui proiect .
Cu stimĂĄ Adi

Am cĂĄpĂĄtat in sfĂĄrsit numerele dupĂĄ atestare, bĂĄtrĂĄnica a revenit in garajul nostru dupĂĄ ce a zĂĄcut mai bine de 3 ani in hala prĂĄfoasĂĄ pe timpul interventiilor de resuscitare, insĂĄ din cauza prafului abundent prezent in halĂĄ care nicidecum nu este un loc adecvat unei contese de calibrul Prestiuige-ului, am schimbat locatia cu CX ul break, care va primi o internare de cĂĄteva luni ptr unele interventii de naturĂĄ mecanicĂĄ
Deci Nobila ContesĂĄ ( nu i-am gĂĄsit incĂĄ nume adecvat ) va intra in serviciul familiei de azi .
Multumim colegilor pt idei, sfaturi, propuneri si vorbe incurajatoare oferite in topic pe parcursul evolutiei acestui proiect .
Cu stimĂĄ Adi

- cv2adi
- pasionat
Ea este .... desi nu-i Citroen, locuieste alĂĄtri de ele in aceeasi halĂĄ, si precum e zicala , anii tineretii si copilĂĄriei nu le uitĂĄ nimeni, de aceea m-a pus drĂĄcusoru sĂĄ-mi achizitionez si o Dacia veche si s-o restaurez.
Postez doar o pozĂĄ despre ea, ca sĂĄ nu incalc regulamentul, si sĂĄ nu stric topicul ...
Postez doar o pozĂĄ despre ea, ca sĂĄ nu incalc regulamentul, si sĂĄ nu stric topicul ...
Înapoi la “Restaurari si prezentari”