DragĂĄ Prietene !
Multumim ptr cuvintele incurajatoare si frumoase dar dacĂĄ Tu,ca si prima persoanĂĄ care a dat de masinĂĄ nu ai fii pus-o pe site,
si nu ai fii fĂĄcut toate eforturile pe care le-ai fĂĄcut noi nu am avea de unde stii despre existenta ei,n-am fii putut-o salva fĂĄrĂĄ contributia Ta majorĂĄ.
Deci asta ca un lucru indiscutabil,care a fost deja fixat de noi toti ! Gestul nobil de a cĂĄra masina din curtea omului la Tine acasĂĄ,a te invoi de la servici,a inchiria o platformĂĄ pe care nici pinĂĄ-n ziua de azi nu ne-ai lĂĄsat sĂĄ ti-o plĂĄtim!!!!!! si a face o sumedenie de poze,etc nemaivorbind de sms-urile si telefoanele date de tine spre nnoi samd...toate aceste gesturi denotĂĄ un om trup si suflet dedicat cauzei.DacĂĄ nu vii la Odorhei,mĂĄ bate gĂĄndul ca de acolo sĂĄ-ti fac o vizitĂĄ la Suceava,insĂĄ am fii mult mai fericiti impreunĂĄ cu Zoli si Erika sĂĄ vii la Odporhei si sĂĄ stĂĄm la un mici,o bere la discutii,ptr cĂĄ sunt de pĂĄrere cĂĄ avem muuuulte de discutat!
Dealtfel Zoli mi-a atras atentia sĂĄ scriem aici pe site cĂĄ in cazul in care mai apare vreun Citroen classic cu aceeasi soartĂĄ,anuntĂĄ-ne,ptr cĂĄ chiar dacĂĄ momentan nu avem ce face cu ea,n-am vrea s-o sfĂĄrseascĂĄ la REMAT !
SĂĄ dea Domnul sĂĄ ne putem intilni cĂĄt mai iute ! PĂĄnĂĄ atunci sĂĄnĂĄtate si nujmai bine !
SĂĄ ne auzim si vedem cu bine !