Ofer Chiptuning pentru masini Citroen fabricatie 2000-2005
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
- White Wizard
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@kristi: poate ca nu conteaza nr de rapoarte, dar daca ai cutie automata s-ar putea sa fie mai bine daca nu ii faci tunning. Mugurel a scris un post foarte pertinent pe tema asta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Sigur nu are cutie automata cu 6 rapoarte. De abia acum introduce PSA cutie tiptronic cu 6 rapoarte pe motorul biturbo 2.2HDi 170CP.
Am facut masini cu DSG / cutie automata si nu au nici cea mai mica problema.
@White Wizard: saptamana viitoare ar trebui deja sa tunez Peugeot-uri cu 1.4 , 16 si 2.0 benzina. Am deja 3 RC-uri programate pentru remapare. Nu mai spun de motoarele de 1.4HDi, care tot atunci se vor face.
@White Wizard: saptamana viitoare ar trebui deja sa tunez Peugeot-uri cu 1.4 , 16 si 2.0 benzina. Am deja 3 RC-uri programate pentru remapare. Nu mai spun de motoarele de 1.4HDi, care tot atunci se vor face.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@doc: daca vrei sa vezi diferenta intre masinile cu suspensie de tabla si o hidraulica, te asteptam la o viitoare intilnire. La ultima intilnire ai ratat un CX Prestige, despre care niste baieti cu C4 au foarte impresionati si chiar aveau motive 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
e, nu ?! pistoane si supape after market, galerii de evacuare performante, nos, sunt o gramada de chastii ce se pot modifica. chip tuning este doar un capitol mic in ceea ce inseamna tuning la o masina. cand te apuci de o treaba serioasa mai bine incepi cu componente mai sanatoase si facute pentru asa ceva si fortzajul software il lasi la urma
Nu a zis nimeni ca nu se poate face nimic, dar mai departe nu este domeniul meu, inca. La o masina clasica poti face chiar mai multe decat la una plina de senzori si calculatoare. Avantajul celor cu ECU este ca poti face cateva optimizari ale softului pentru cresterea performantei, dar in acelasi timp la orice modificare fizica a masinii trebuie refacut si softul de management.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
Doc scrie:Sigur nu are cutie automata cu 6 rapoarte. De abia acum introduce PSA cutie tiptronic cu 6 rapoarte pe motorul biturbo 2.2HDi 170CP.
Salut, sa inteleg ca le poti reprograma si pe cele pe benzina ? 1.4i ? Ce ECU are C4 de 1.4 ?
Doc scrie: La o masina clasica poti face chiar mai multe decat la una plina de senzori si calculatoare. Avantajul celor cu ECU este ca poti face cateva optimizari ale softului pentru cresterea performantei, dar in acelasi timp la orice modificare fizica a masinii trebuie refacut si softul de management.
Ce poti face pentru un Jetronic?

Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”