Autohut.ro - Magazin online de piese auto - simplu si rapid
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
Autohut.ro - Magazin online de piese auto - simplu si rapid
Autohut.ro este cel mai nou si cel mai simplu magazin online de piese auto.
Membrii forumului beneficiaza de 5% discount la piese si 10% discount la manopera in unul din service-urile agreate de noi. Se pot face cereri de oferta direct pe forum.
Prin intermediul site-ului nostru poti comanda piesa dorita in 3 pasi:
1. selectezi masina
2. alegi piesa
3. plasezi comanda.
Dupa ce am confirmat comanda, iti livram piesa in maxim 24 de ore.
* Pentru comenzile mai mari de 399 LEI, livrarea este gratuita. Pentru comenzile sub 399 lei, se plateste o taxa de transport de 20 lei.
* In Bucuresti puteti ridica comenzile de la sediul nostru din zona Gara de Nord (in cazul acesta nu veti plati transport)
* Ai dreptul la retur in 10 zile
* Toate piesele sunt noi si vin insotite de factura si garantie
Daca doriti o piesa care nu se gaseste pe site-ul nostru puteti face o cerere de oferta si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Daca doriti sa ne contactati dati click aici sau dati un mail la office@autohut.ro
Membrii forumului beneficiaza de 5% discount la piese si 10% discount la manopera in unul din service-urile agreate de noi. Se pot face cereri de oferta direct pe forum.
Prin intermediul site-ului nostru poti comanda piesa dorita in 3 pasi:
1. selectezi masina
2. alegi piesa
3. plasezi comanda.
Dupa ce am confirmat comanda, iti livram piesa in maxim 24 de ore.
* Pentru comenzile mai mari de 399 LEI, livrarea este gratuita. Pentru comenzile sub 399 lei, se plateste o taxa de transport de 20 lei.
* In Bucuresti puteti ridica comenzile de la sediul nostru din zona Gara de Nord (in cazul acesta nu veti plati transport)
* Ai dreptul la retur in 10 zile
* Toate piesele sunt noi si vin insotite de factura si garantie
Daca doriti o piesa care nu se gaseste pe site-ul nostru puteti face o cerere de oferta si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Daca doriti sa ne contactati dati click aici sau dati un mail la office@autohut.ro
Iti apar mai multe discurile de frana pt ca pe o masina au fost montate mai multe feluri de discuri de frana. Acest lucru difera in functie de echiparea masinii. Daca dai la "vezi detalii" o sa vezi ca unele discuri sunt pentru masinile cu ESP, altele pentru cele fara ESP. Unele sunt pentru puntea spate, altele pentru puntea fata. In cazul in care nu gasesti ceea ce te intereseaza completeaza un formular de cerere oferta si noi te vom ajuta. Nu uita sa treci VIN-ul masinii ca sa identificam corect piesele.
Eu nu am nici BX nici XM, era doar o constatare.
Totusi as avea nevoie de o oferta pentru urmatoarele piese:
Ax brat punte spate - 2 bucati
Rulmentii cu ace pentru puntea spate (din cate am auzit ar veni intr-un kit) - daca vin in kit as avea nevoie de 2 seturi
Bascule fata
Planetara dreapta
Masina: Peugeot 205, 1.9 GTI, 128 CP, 1987
Multumesc
Totusi as avea nevoie de o oferta pentru urmatoarele piese:
Ax brat punte spate - 2 bucati
Rulmentii cu ace pentru puntea spate (din cate am auzit ar veni intr-un kit) - daca vin in kit as avea nevoie de 2 seturi
Bascule fata
Planetara dreapta
Masina: Peugeot 205, 1.9 GTI, 128 CP, 1987
Multumesc
Peugeot 205 '87 1.9 GTI
-
- pasionat
@dassy
Preturile contin discountul pt membrii
Bascula fata stanga - 165
Bascula fata dreapta - 165
Planetara nu este in stocul furnizorilor si nici nu avem termen de livrare.
Ax brat punte spate - la ce anume va referiti?
Rulmenti cu ace puntea spate - imi trebuie neaparat VIN pentru ca sunt mai multe feluri
Preturile contin discountul pt membrii
Bascula fata stanga - 165
Bascula fata dreapta - 165
Planetara nu este in stocul furnizorilor si nici nu avem termen de livrare.
Ax brat punte spate - la ce anume va referiti?
Rulmenti cu ace puntea spate - imi trebuie neaparat VIN pentru ca sunt mai multe feluri
-
- pasionat
oferim garantie 18 luni in conditiile in care a fost montat intr-un service autorizat, s-a tinut cont de standardele de inlocuire a injectoarelor (adica rezervorul a fost golit si curatat, pompa functioneaza in parametrii normali, traseul de la rezervor la injectoare nu are probleme sau la sistemul de alimentare cu combustibil nu mai exista alte probleme).
Avand in vedere ca este o piesa originala vom avea nevoie de un avans de 40%.
Avand in vedere ca este o piesa originala vom avea nevoie de un avans de 40%.
Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”