Nationala 2009 - 17-19 IULIE
Moderator: Echipa Tehnica
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
Deci, pentru a conchide:
- regulile noastre sunt destul de clare si cred ca suficient de dezbatute.
- despre conditiile de cazare se pot face intrebari si oricum se va incerca adaugarea unor detalii suplimentare.
- suma de care discutam vom incerca sa o comunicam cat de curand.
- daca sunt doritori, va asteptam cu drag.
Asadar, fiecare este liber sa aleaga!
- regulile noastre sunt destul de clare si cred ca suficient de dezbatute.
- despre conditiile de cazare se pot face intrebari si oricum se va incerca adaugarea unor detalii suplimentare.
- suma de care discutam vom incerca sa o comunicam cat de curand.
- daca sunt doritori, va asteptam cu drag.
Asadar, fiecare este liber sa aleaga!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- Andrei Anghel
- pasionat
io vin sigur, si-mi fac un tel sa am pana atunci bx-ul functional, itpizat, si pe numele meu.
nu de alta, da' cu c4 e naspa sa stii ca n-o sa se strice nimic si n-o sa fie nevoie de sedinte de gandire cu capota motorului ridicata, cu o mana scarpinand capul, si'n cealalta tinand o cutie de bere, cu dialoguri de genu
- nu-i ma de la aia, nu vezi ca nu da lhm pe la returu ala?
- ba da ma, da' daca are sfera sparta, etc etc etc
- *burp*

nu de alta, da' cu c4 e naspa sa stii ca n-o sa se strice nimic si n-o sa fie nevoie de sedinte de gandire cu capota motorului ridicata, cu o mana scarpinand capul, si'n cealalta tinand o cutie de bere, cu dialoguri de genu

- nu-i ma de la aia, nu vezi ca nu da lhm pe la returu ala?
- ba da ma, da' daca are sfera sparta, etc etc etc
- *burp*

WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.
- tase.cristi
- pasionat
- Masina: Ctiroen C5 II 2,2hdi 2005
- DanT
- Moderator
pretul se mai poate modifica .. insa comfortul, masinile si buna dispozitie nu cred ..
:)
ia bagati un ochi aici sa vedeti cum a fost ..
:)
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... &start=135

ia bagati un ochi aici sa vedeti cum a fost ..

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... &start=135
Dan
-
- simpatizant
ok, in primul rand nu as vrea sa se supere nimeni.
oricum eu nu ma cunosc efectiv cu aproape niciunul dintre voi (exceptand cativa).
despre partea cu organizarea eu unul sunt de acord. Anul trecut in vara am avut o experienta foarte nereusita la Sambata, care nu as vrea sa o mai repet daca tot cheltui niste bani. Pentru acest motiv, chiar daca nu sunt intru totul de acord cu suma de participare, pentru a evita evenimente nedorite si pentru o cat mai buna organizare sunt dispus sa platesc niste bani, chiar mai multi
Eu nu ma cunosc cu lumea, deci imi vine mai greu sa solicit una sau alta de la cei care participa, in plus nu ma prea pricep la astfel de organizari de evenimente, deci dupa mine, sa se ocupe cei care au ceva experienta. Evident anumite sume trebuie sa le fie alocate.
Parerea mea care este...
p.s. pe langa suma de bani pe care oricum o dau, chiar daca vin sau nu, i-as ruga pe cei care au mai fost sa ma ajute si pe mine cu cateva informatii despre cazare, rezervare, orice altceva cu care as mai putea fi de folos.
multumesc.
oricum eu nu ma cunosc efectiv cu aproape niciunul dintre voi (exceptand cativa).
despre partea cu organizarea eu unul sunt de acord. Anul trecut in vara am avut o experienta foarte nereusita la Sambata, care nu as vrea sa o mai repet daca tot cheltui niste bani. Pentru acest motiv, chiar daca nu sunt intru totul de acord cu suma de participare, pentru a evita evenimente nedorite si pentru o cat mai buna organizare sunt dispus sa platesc niste bani, chiar mai multi

Eu nu ma cunosc cu lumea, deci imi vine mai greu sa solicit una sau alta de la cei care participa, in plus nu ma prea pricep la astfel de organizari de evenimente, deci dupa mine, sa se ocupe cei care au ceva experienta. Evident anumite sume trebuie sa le fie alocate.
Parerea mea care este...
p.s. pe langa suma de bani pe care oricum o dau, chiar daca vin sau nu, i-as ruga pe cei care au mai fost sa ma ajute si pe mine cu cateva informatii despre cazare, rezervare, orice altceva cu care as mai putea fi de folos.
multumesc.
- DanT
- Moderator
pai suma de bani care a fost data acum 2 ani a fost din:
var 1: banuti pentru manacre (ceva la comun - gulas de preferinta) plus bani de premii de tombola (aia e iarasi fun tare) si parca ceva firfirei pt camping (dara asta nu mai stiu daca s-a data_
Var 2: ar fi manacre + tombola + banii pentru rezervarea locului de cazare (vile sau casute)
deci cam pentru asta sunt banii ..
Repet: nimeni nu i-a nimic, nu se obtine NICI un profit.
:) Ev , daca aveti ideii ce anume pot fi premii la tompola (in afara de machete Citroen
) .. bagati mare!
var 1: banuti pentru manacre (ceva la comun - gulas de preferinta) plus bani de premii de tombola (aia e iarasi fun tare) si parca ceva firfirei pt camping (dara asta nu mai stiu daca s-a data_
Var 2: ar fi manacre + tombola + banii pentru rezervarea locului de cazare (vile sau casute)
deci cam pentru asta sunt banii ..
Repet: nimeni nu i-a nimic, nu se obtine NICI un profit.

Dan
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Cred ca ar fi bine sa nu discutam de pe acum detalii organizatorice. Aveti rabdare pana definitivam macar lucrurile de baza.
Am lansat acest topic pentru a va anunta ca s-a stabilit cu certitudine data si locatia intalnirii. Pentru detalii si fineturi este cam devreme.
Pentru iwa si dreamer: Eu vreau ca intalnirea nationala Citroen sa fie mai mult decat o "prieteneasca" . Sper sa-mi iasa. Nu va fie teama, facem si o prieteneasca la Paltinu sau in alta parte.
Am lansat acest topic pentru a va anunta ca s-a stabilit cu certitudine data si locatia intalnirii. Pentru detalii si fineturi este cam devreme.
Pentru iwa si dreamer: Eu vreau ca intalnirea nationala Citroen sa fie mai mult decat o "prieteneasca" . Sper sa-mi iasa. Nu va fie teama, facem si o prieteneasca la Paltinu sau in alta parte.
Înapoi la “Intalniri nationale”