Nationala 2009 - 17-19 IULIE
Moderator: Echipa Tehnica
- Teo-Onesti
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
khan scrie:Nicu, io s-ar putea sa vin singur pina la urma si plec vineri dimineata, crezi ca te tine pina acolo? apropo, nu facem si noi un trenulet pina la destinatie? cine se alatura din Buc sau de pe traseu (Ploiesti, Brasov...)?
Oferta ta e de nerefuzat!
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
ok Nicu, dar am o singura problema: spatiul. adica s-ar putea sa te intorci cu unele chestii in brate asta daca nu ma ajuta cineva sa le car la Buc. prietenii din Franta imi aduc niscai piese si sper sa le pot inghesui pe undeva, cumva. in plus de asta o sa aduc si eu cite ceva ca sa organizez un mic talcioc la fata locului, asa ca daca duceti lipsa de ceva anume mai aveti timp sa imi scrieti si sa incerc sa iau cu mine cele necesare. pot fi piese mici, uleiuri, accesorii, plastice, diverse fieratanii, insa nu pot cara piese voluminoase asa ca ginditi-va bine inainte. si daca tot ma puneti sa le iau, incercati sa nu ma lasati sa ma intorc cu ele acasa ca il ingropam pe Nicu & Co sub ele la intoarcere. a, si nu imi scrieti joi seara ca e prea tirziu
merci Mihai, sper sa o descurc cumva, daca nu... viva la Break! cit despre Sibiu... nu stiu sigur, nu mai bine mergem noi elegant prin Sighisoara si bem acolo o bere fara alcool dar cu o puternica aroma medievala romaneasca linga o pizza de import? si lasam clatitele la intoarcere daca ne mai tine
deci, cine mai vine din Buc pe traseul Buc-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Odorhei? hai sa ne organizam, repet, io plec vineri dim in jur de 7, faceti lista repede aici ca sa stim. a, sa nu uit: dati-mi o sugestie pe unde sa vina mai bine prietenii din Franta, judecind ca intra pe la Arad in tara? sau e mai bine sa intre pe la Oradea si sa vina mai departe prin Cluj-Turda-Tg. Mures-Odorhei? nu cunosc starea drumurilor din zona si nu vreau sa-si rupa BX-u' 4X4 prin gropile mioritice
deci, cine mai vine din Buc pe traseul Buc-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Odorhei? hai sa ne organizam, repet, io plec vineri dim in jur de 7, faceti lista repede aici ca sa stim. a, sa nu uit: dati-mi o sugestie pe unde sa vina mai bine prietenii din Franta, judecind ca intra pe la Arad in tara? sau e mai bine sa intre pe la Oradea si sa vina mai departe prin Cluj-Turda-Tg. Mures-Odorhei? nu cunosc starea drumurilor din zona si nu vreau sa-si rupa BX-u' 4X4 prin gropile mioritice
-
- pasionat
-
- pasionat
pe la arad nici sa nu se gandeasca ca pe acolo drumul e in lucru daca bine stiu eu sau cel putin timisoara cluj asa am auzit si e dezastru stai la cozi infernale. as recomanda oradea e tinta sigura dupa parerea mea ... apropo asa in vizita se poate veni ? nu de alta dar nu am nici o rezervare si nici nu am reusit sa-mi fac deci nu pot ramane peste noapte, dar totusi as vrea sa va cunosc si eu si sa-mi prezint si eu C5-ul daca pt el am ajuns in acest club ;) (dragalasul de el x-( )
khan .. am inteles ca e mult mai usor ... pe paraul rece spre sibiu /sighisoara ! sincer ... in sibiu sunt tentat de clatitele din citroenul mobil ar fi si pacat sa nu gustam .. daca tot suntem in zona !
noi plecam tot vineri ! dimineata ... acum daca ne stabilim un traseu comun .. ar fi super
noi plecam tot vineri ! dimineata ... acum daca ne stabilim un traseu comun .. ar fi super
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
aurelian21 scrie:pe la arad nici sa nu se gandeasca ca pe acolo drumul e in lucru daca bine stiu eu sau cel putin timisoara cluj asa am auzit si e dezastru stai la cozi infernale. as recomanda oradea e tinta sigura dupa parerea mea ... apropo asa in vizita se poate veni ? nu de alta dar nu am nici o rezervare si nici nu am reusit sa-mi fac deci nu pot ramane peste noapte, dar totusi as vrea sa va cunosc si eu si sa-mi prezint si eu C5-ul daca pt el am ajuns in acest club ;) (dragalasul de el x-( )
normal ca poti veni, si tu si oricine altcineva. toata lumea e binevenita iar locuri se mai pot gasi la cort sau la pensiunile din imprejurimi. si merci de informatii, deja le-am scris si ii astept sa raspunda
Mihai, hai sa lasam la intoarcere, sau daca vrei tu sa faci ocolul, n-o sa te opresc.
Dan Popa, ne vedem vineri dim la iesirea din Buc spre Ploiesti?
Ultima oară modificat Lun 13-Iul-2009 22:46 de către khan, modificat de 2 ori în total.
Înapoi la “Intalniri nationale”