Nationala 2009 - 17-19 IULIE

Intalnirile nationale ale Clubului Citroen Romania.

Moderator: Echipa Tehnica

iwa
pasionat

Mesajde iwa » Lun 16-Feb-2009 10:48

Si eu ma retrag, din pacate am prea multe chestii anul acesta, am sa trec eventual sa va vad in drum spre nationala Oltcit.

DanT - sa sti ca intrunirea Oltcit (la care se cara inclusiv motoare, la care se face gulas - de colegi ai vostri - gratis, sau la care se face o tocana de ciuperci dementiala - tot gratis) se tine "mocca", si se tine decativa ani buni si toata lumea e multumita, prin urmare eu zic ca lucrurile "mocca" merg in tara asta... trebuie doar sa vrei!
--
I @m the B0Rg`
Blog RPR - www.oltcit.eu

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 16-Feb-2009 10:57

mda... se pare ca nu o sa am cu ce sa vin la intalnire. ramane de vazut in orice caz.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 16-Feb-2009 11:20

Am inteles ..:):) deci se poate si mocca ..

OK atunci .. insa nu pentru mine .. :) Nu mi se pare normal sa trebuiasca sa stau la cort daca nu vreau sau alte din astea ..

in fine .. intalnirea asta se face cu taxa de participare ..
deci .. eu zic sa ne miscam..

Eu ma bucur sa aud ca intalnirea Oltcit este reusita ..:):) Insa asta e diferita ..Ce ar insemna sa fie amndoua intalnirile la fel .. ?:D

O zi buna!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

iwa
pasionat

Mesajde iwa » Lun 16-Feb-2009 11:25

Perfect de acord. Eu va doresc distractie placuta, si daca ma primiti in trecere va vizitez si eu.
--

I @m the B0Rg`

Blog RPR - www.oltcit.eu

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 16-Feb-2009 11:47

e chiar asa greu? taxa de participare ajunge tot la participanti.. sub forma de premii ! diferite diplome... etc! din cer nu cade nimic... daca nu punem noi bani... ?!?!? altcineva cine???!?
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Lun 16-Feb-2009 13:01

@ Mihai; a fost explicat si ras-explicat subiectul de zeci de ori ..

in fine ..

Daca oamenii considera ca nu este bine ..este alegerea lor .. nu ii tine nimeni cu forta. Daca vor sa vina sunt bineveniti ..:):)

Orice entitate (club, stat,...etc.) prima data primeste si apoi "da" .. insa nu cereti mereu ..Intrebati-va prima data ce puteti face voi sa fie mai bine si apoi aveti pretentia sa va fie dat.
In mod cert nu suntem societate de caritate.

Existam asa ca acum pentru ca fiecare din cei care suntem DAM ce putem .. timp, informatii, cunostinte, know-how .. si altele .. si nu in ultimul rand bani. (pana si existenta site-ului costa :!: )
Fie ca va place fie ca nu .. toate costa pe lumea asta ..:):)

PS: nici sa mori nu este gratis :lol:

Ramane cum am stabilit ..:D

O zi buna!
Dan

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 16-Feb-2009 14:19

as veni si io mocca dar nu ma gindesc decit la figura celor care au dat bani pentru gulas si altele si care cu siguranta s-ar uita urit daca as baga botul in oala, si asta pe buna dreptate. doi la mina banii nu ajung profitul cuiva, ci se cheltuiesc pe cele de trebuinta si pe drumurile care se fac pentru organizare, lucru care e cit se poate de normal. nu cred ca e cineva care vine complet moca, costa benzina, mincarea... asa ca nu inteleg de ce aversiunea asta pentru a plati ceva ce se intoarce oricum catre fiecare. cum ar fi ca in fiecare an citiva sa platesca din propriile buzunare toate astea si apoi toti ceilalti sa vina doar si sa culeaga. e drept ca eu unul n-as avea nici o problema daca m-ar da banii afara din casa, si cred ca nici unul din voi, dar din pacate nu invirte nimeni banii cu lopata ca sa ne permitem. pina atunci punem banii la comun si facem cumva sa ne simtim bine. sint deschis si ajut pe cine pot cu bucurie si asta e un lucru ce poate fi confirmat, dar fac numai atit cit imi permit, nu cred ca ma poate obliga cineva sa platesc pentru altii doar in numele bunei dispozitii generale sau al supararii subite a unora. imi pare rau daca cineva s-a simtit jignit

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Lun 16-Feb-2009 16:35

Sunt foarte multe lucruri care se fac "mocca" si ies stralucite. Si ies foarte bine, pentru ca nu exista ideea aceasta ca totul costa ... hai sa iti zic eu ceva ce nu costa.... prietenia!
Ca tot ziceai ca pe lumea asta costa totul ;)
"Viata este facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe!"
Vulpeeeeeee!

iwa
pasionat

Mesajde iwa » Lun 16-Feb-2009 16:37

Din pacate s-a inteles total gresit ce am zis eu.
Eu am spus doar urmatorul lucru: la intrunirile oltcit (exemplu pe care il cunosc), intruniri ce sunt putin mai nonconformiste sa zicem, nu exista o asa numita taxa de participare, ci fiecare vine cu ce poate si cat poate, si din fericire pentru noi nu este nimeni care sa vina cu mana in buzunar si cu coada intre picioare (totusi am fost 40 de masini parca).

In momentul in care ai (am sa dau exemple pur fictive):
- bani de benzina - 300 ron
- bani de cazare (pentru cei care stau la vila) - 150 ron/noapte
- bani pentru taxa de participare - 100 ron
- bani de mancare, bautura, etc
iti pica cumva.... sa zicem ciudat.

Pe de alta parte eu anul trecut am avut bugetul cam asa (masina era un oltcit, intalnirea fu la Padis):
- 400 ron benzina
- fara bani de cazare (cazare la cort) - dar exista posibilitatea de cazare (50ron/noapte - daca nu ma insel)
- bani de mancare, bautura, etc

Acum sincer intre noi fie vorba tot pe acolo ajungi, dar sincer nu vin la intalnirea nationala sa primesc o macheta, ci vin sa ma simt bine, si uneori asta inseamna mancare si/sau batura.

De aceea si eu si drinker-ul am renuntat, fiindca nu dorim sa ne cazam intre 4 pereti, ci sa iesim "in natura" si fiindca de la intalnire vrem sa ramanem cu experientele mai mult sau mai putin frumoase, si eventual cu un afis printat care pe unde a apucat.

Va respect pentru initiativa si pentru faptul ca organizati asa ceva (am idee ce inseamna asta, si stiu ca nu este usor), dar pentru mine cel putin vara asta este prea mult (inclusiv financiar vorbind).

Prin urmare va doresc o intrunire placuta, eu sigur nu voi trece pe acolo, pentru ca nu as vrea sa se uite nimeni urit la mine, si sper ca sa ne vedem cu bine la intrunirea clubului Oltcit (cei care vor ajunge acolo), sau la alte intruniri, cu sau fara taxa de participare.

p.s. Sper ca nu am jignit pe nimeni, fiindca nu asta a fost intentia mea.
--

I @m the B0Rg`

Blog RPR - www.oltcit.eu

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Lun 16-Feb-2009 16:43

@iwa:

nu a fost nicodata vorba de a jugni pe cineva ..

oricum, locatia aleasa de noi iti permite sa te cazezi "intre 4 pereti" (varianta aleasa de doamna mea intotdeauna) dar si posibilitatea de a sta la cort sau in masina ..:):) deci pentru ambele gusturi .

dat fiind faptul ca nu merge intotdeauna cu ce aduce fiecare, si adaugand faptul ca intalnirea noastra este doar in weekend, este necesar cumva centralizarea banutilor de mancare pentru "cina festiva" ..:D (ce idee .. ce cuvinte- scriitor trebuia sa ma fac, nu inginer ..:D )

pe de alta parte, faptul ca se foloseste inclusiv o vila inchiriata, cazarea trebuie platita cumva in avans, si aici gasim un alt motiv pentru care "strangem" bani ..

iar despre drink-uiala .. eu personal (prin costuri "aditionale" 8) acum 2 ani) la ora 5 dupa-amiaza nu mai faceam diferenta intre modele de citroen venite la intalnire ..:D
Dan

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Lun 16-Feb-2009 16:48

sa stiti ca prin cuvintele scrise nu incerc sa lamuresc pe cineva sa vina sau nu .. incercam doar sa facem unitar acelasi lucru .. fara dezordine ..

mie personal mi se pare mai convenabil sa fie asa .. :):) deh .. nu mai 20 de ani ..

ma bucur ca sunt oameni care tin vie traditia tineretii .. :):)

PS: eu personal, nu cred ca as rezista la intalnirea Oltcit in natura, la cort .. nu cat de mine cat de urechi... :D (cateodata, daca vor, doamnele pot fi foarte persuasive ..)

Si prin urmare, pentru nationala Citroen se strang bani. Generic ii vom spune "taxa de participare", insa banii tot la voi/noi se vor intoarce ..

Asadar, sper sa ne adunam cat mai multi, date fiind conditiile problemei . 8)
Ultima oară modificat Lun 16-Feb-2009 16:48 de către DanT, modificat 1 dată în total.
Dan

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Lun 16-Feb-2009 16:48

Multi dintre membrii CitroClub, au spus ca intalnirile Oltcit ies mai bine ... fara suparare ... chiar ies! Si nu toata lumea sta la cort! Nimeni nu cere nimic ... in afara de prezenta! Fiecare vine cu ce are si cu ce poate si toata lumea este fericita ca a venit!
Am fost tare bucuros cand am vazut ca si cei din CitroClub au adoptat aceasta atitudine la ultima intalnire, care a avut loc la Paltinul in Februarie luna aceasta.
Ne-am intalnit la un gratar si la un pahar de vorba ... si toata lumea a fost fericita.
O astfel de intalnire ar trebui sa fie o evadare din banal. Dar sa pleci dintre 4 pereti ca sa te intorci intre 4 pereti si sa mai si dai bani pentru asta ... mie nu imi suna prea relaxant.

L.E. Una dintre conditiile obligatorii la nationala Oltcit, este cazarea la pensiune sau hotel, pentru cei care vor ;)
Scuze pentu Off-topic!

Vulpeeeeeee!

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Lun 16-Feb-2009 16:54

Poate ca de asta nu ne vom intalni prea curand la intalnirile mondiale / europene ICCCR / EuroCitro ..

Acolo ar trebui sa platesti 70 sau 50 de euro numai sa iti duci masina acolo si sa incerci sa stai la cort (aici nu mai ai garantie) .. Iti dai seama ce discuti monstru ar putea iesi?

Si cu toate astea nu am auzit pe nimeni sa spuna ca nu sunt reusite .. !!!!!

In fine ..
Te rog sa imi scuzi aciditatea postului, insa nu pot abtine!

PS: oricum, astea sunt regulile de la intalnirea noastra. Nu as adauga faptul ca sunt negociabile. Daca iti plac bine, te asteptam cu drag, daca nu, ne pare rau, dar asta este! Poate te mai gandesti..

Numai bine!
Dan

Dreamer
pasionat

Mesajde Dreamer » Lun 16-Feb-2009 17:04

Aciditate? Chiar deloc ... dar nu poti compara intalnirea de la Odorheiul Secuiesc cu ICCCR / sau EuroCitro. In momentul in care va fi de o asemenea marime, am sa pun 50 de euro fericit ca sa particip la acea intalnire.
Pana atunci va ramane o intalnire intre prieteni care impartasesc aceiasi pasiune ;)

Multumesc pentru invitatie! Sa ne vedem cu bine la orice intalinire, cu sau fara taxa ;)

Vulpeeeeeee!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 16-Feb-2009 17:17

acuma ce sa zic... era vorba de ~50 ron si de o oarecare ordine, in sensul ca daca tot vrem sa facem un gulas sa nu vina toti numai cu morcovi sau numai cu patrunjel. in alta ordine de idei, nu vad de ce trebuie sa fiu obligat sa stau la cort, ca noi nu obligam pe nimeni sa stea intre 4 pereti, daca asta s-a inteles. fiecare e liber sa stea unde vrea, loc e destul, mai conteaza orgoliile doar

Înapoi la “Intalniri nationale”