Nationala Citroen 2010 - 23-25 Iulie
Moderator: Echipa Tehnica
@Laura.
Din ce cred eu lucrurile sunt de mult aranjate. Locatia este deja rezervata cu mult timp inainte. Nu cred ca va mai fi posibil. Insa cel care poate da mai multe detalii este userul "wld: cel care se ocupa de organizare insa cred ca este deja tarziu sa se mai poata schimba ceva.
Din ce cred eu lucrurile sunt de mult aranjate. Locatia este deja rezervata cu mult timp inainte. Nu cred ca va mai fi posibil. Insa cel care poate da mai multe detalii este userul "wld: cel care se ocupa de organizare insa cred ca este deja tarziu sa se mai poata schimba ceva.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
-
- Citroen Romania
-
- Citroen Romania
tocmai asta am vrut sa evitam, amestecul cu raliul sibiului. noi mergem sa ne relaxam un pic, nu sa ne inghesuim cu toata lumea de la rally
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Nu putem modifica nimic. Totul s-a stabilit si definitivat cu mult timp in urma.
Oricum, avand in vedere ca intalnirile nationale reprezinta evenimente organizate, o astfel de propunere trebuia facuta din timp organizatorului, nu aruncata in ultimul moment pe forum.
Poate anul viitor, daca discutam din timp (cu 5-6 luni inainte) sa facem ceva in acest sens.
Oricum, avand in vedere ca intalnirile nationale reprezinta evenimente organizate, o astfel de propunere trebuia facuta din timp organizatorului, nu aruncata in ultimul moment pe forum.
Poate anul viitor, daca discutam din timp (cu 5-6 luni inainte) sa facem ceva in acest sens.
Salutare tuturor,
este o intalnire doar cu citroen-uri mai in etate? sau se poate si cu modele mai noi? Sunt nou pe acest forum dat fiind faptul ca sunt si proaspat posesor de Citroen si nu am prins chiar toata ideea, dar, din cate am citit pe acest post, doar masini "mai cu experienta" sunt. As da si eu cu nasu pe acolo daca nu e mare deranju.
Am mai postat pe forum la unele sectiuni dar nu am primit nici un raspuns
nu mai are nimeni c3 picasso?
este o intalnire doar cu citroen-uri mai in etate? sau se poate si cu modele mai noi? Sunt nou pe acest forum dat fiind faptul ca sunt si proaspat posesor de Citroen si nu am prins chiar toata ideea, dar, din cate am citit pe acest post, doar masini "mai cu experienta" sunt. As da si eu cu nasu pe acolo daca nu e mare deranju.
Am mai postat pe forum la unele sectiuni dar nu am primit nici un raspuns

- TLGsoft
- simpatizant
Adi78 scrie:Salutare tuturor,
Am mai postat pe forum la unele sectiuni dar nu am primit nici un raspunsnu mai are nimeni c3 picasso?
Nu sunt doar masini cu experienta. Watta'hell, anul trecut a participat la tombola si o Kia. The more the merrier...

na, multumesc pentru incurajari, voi face tot posibilul sa ajung macar o zi.
o posibila explicatie la cel cu Kia: pana anul trecut, in jud Mures, reprezentanta Citroen era si reprezentanta Kia, cine stie ce legaturi or fi intre masinile astea, sau ce legaturi o fi facut posesorul??? (':D')
Vant de la pupa!
o posibila explicatie la cel cu Kia: pana anul trecut, in jud Mures, reprezentanta Citroen era si reprezentanta Kia, cine stie ce legaturi or fi intre masinile astea, sau ce legaturi o fi facut posesorul??? (':D')
Vant de la pupa!
Înapoi la “Intalniri nationale”