drumul ocolitor drumului forestier A1 este urmatorul:
iesiti prin chitila spre padurea sabareni,buftea,lunguletu,titu,gaesti si de acolo iesiti pe A1(adica de la km 72)
drumul acolo este lin si se poate merge cu suta pe toata portiunea nu ca pe A1 unde rupi masina in doua(eu am c4 si mi-e mila de el)f...le muma-c c...de dobitoci cu toti banii pe care ii iau si impozite...
mare grija dupa rm valcea ca sunt multi sinucigasi care se arunca in fata masinii(o sa vedeti multe siluete trasate cu creta pe asfalt si pete de sange--nu cred sa fie doar o campanie a politiei si sa fie trasate cu vopsea?)
dupa caciulata faeti stanga spre brezoi si mergeti pe un drum super bun pana la voineasa( o statiune magnific de comunista-am mancat la braseria hotelului lotru

cu 40 bani o salata si o omleta cu 2.6 lei-trebuie sa o vizitati neaparat mai ales sambata noaptea la discoteca cand se canta melodiile lui gil dobrica)
problema pt masinile mai fancy este intre voineasa si obarsie ca e drum asfaltat dar e cam rupt pe alocuri si daca ploua se astupa gropile cu apa si nu e bine deloc sa auzi rotile trosnind-oricum in afara de gropile astea poti sa-i dai super blana (in atentia d-lui mugurel

) ca e drumul cu maxim 1-2 masini pe tot traseul si puteti sa va luati statii de emisie receptie-o masina in fata care merge la 2-3 km si anunta daca vine vre-o masina+gps ca sa vezi curbele si e super pana la obarsie
dupa pensiunea bradul de la obarsie se rupe drumul si sunt ditai craterele in care eu nu m-am bagat decat 5 km si am renuntat
pacat insa ca nu pot sa vin si eu ca sunt plecat din tara
distractie placuta