Nationala 2009 - 17-19 IULIE
Moderator: Echipa Tehnica
- robistan25
- pasionat
@ Catalin (WLD): Am fost azi pe la banca sa depun in contul Asociatiei avansul pentru cazare si taxa de participare pentru mine si sotia mea si mi-a zis doamna de la casierie ca e o problema cu contul, in sensul ca numai tu ai dreptul de a depune bani in cont si ca urmare, nu am putut depune banii. Am rugamintea la tine, pe aceasta cale, sa mergi la banca si sa vezi ce se intampla cu contul si imediat cum ai rezolvat problema, sa scrii pe forum, ca sa stim cu totii, cei care vrem sa participam la intalnire si vrem sa achitam avansul. Multumesc anticipat pentru raspuns. Sa auzim numai de bine !
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
@robistan25: cei de la banca sunt cel putin idioti. Un cont PJ trebuie sa accepte depuneri de la oricine. Ma ocup.
@cv2adi: ti-am dat mail
@cos76: apartamentele au 2 camere, una la parter si una la etaj. La etaj e un pat dublu sau 2 paturi de o persoana + baie cu WC si dus. La parter e un coltar mare ce se transforma in pat matrimonial, o bucatarie si un WC cu chiuveta. Apartamentele trebuie ocupate de minim 4 persoane, altfel nu ne ajung locurile. Deci, cei ce vin singuri trebuie sa accepte companie in camera/pat
Mai avem o locatie de backup, de vre-o 20 de locuri, la maxim 100m de prima, dar acolo costurile sunt putin mai mari, probabil 15EUR/noapte de persoana. Nu ne permitem s-o rezervam definitiv decat dupa ce se ocupa prima.
In zona e plin de pensiuni, toate avand preturi intre 10 si 15 eur/noapte, dar sunt prea mici pentru noi (10-20 de locuri maxim)
Facem si lista mai pe seara.
Am uitat sa precizez: lista se va face cu cei ce au achitat un avans, nu cu cei ce si-au exprimat dorinta de participare, pentru ca putem pierde locatia daca nu achitam avansul pana la 30 Aprilie.
@cv2adi: ti-am dat mail
@cos76: apartamentele au 2 camere, una la parter si una la etaj. La etaj e un pat dublu sau 2 paturi de o persoana + baie cu WC si dus. La parter e un coltar mare ce se transforma in pat matrimonial, o bucatarie si un WC cu chiuveta. Apartamentele trebuie ocupate de minim 4 persoane, altfel nu ne ajung locurile. Deci, cei ce vin singuri trebuie sa accepte companie in camera/pat
Mai avem o locatie de backup, de vre-o 20 de locuri, la maxim 100m de prima, dar acolo costurile sunt putin mai mari, probabil 15EUR/noapte de persoana. Nu ne permitem s-o rezervam definitiv decat dupa ce se ocupa prima.
In zona e plin de pensiuni, toate avand preturi intre 10 si 15 eur/noapte, dar sunt prea mici pentru noi (10-20 de locuri maxim)
Facem si lista mai pe seara.
Am uitat sa precizez: lista se va face cu cei ce au achitat un avans, nu cu cei ce si-au exprimat dorinta de participare, pentru ca putem pierde locatia daca nu achitam avansul pana la 30 Aprilie.
- robistan25
- pasionat
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
mai trece te rog pe lista 2 masini, DanT si tase.cristi ..
adica 4 persoane ..
:)
uitasem ..
cazare la pensiune ..
:)

adica 4 persoane ..

uitasem ..

Ultima oară modificat Mie 15-Apr-2009 15:07 de către DanT, modificat 1 dată în total.
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Înapoi la “Intalniri nationale”