Am ocazia sa cumpar un Xm turbo diesel la un pret de numai 500 euro.
Masina arata si functioneaza bine,adica ar merita mai multi bani daca...nu ar avea volanul pe partea dreapta.
Pe langa inconvenientul ca trebuie sa te adaptezi sa conduci de pe scaunul pasagerului, as vrea sa stiu cam ce diferente sunt fata de una "normala". Numai caseta de directie si bordul sunt diferite sau si alte componente (motor,cutie de viteze)sunt altfel montate?
S-ar putea face modificarea pentru a trece volanul pe stanga sau e mult prea complicat?
XM cu volan pe dreapta
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE
In primul rand daca nu a fost imatriculata deja nu vei pute face asta deoarece nu este Euro3.
Daca faci recarosare trebuie sa ai acte de provenienta si vama platita si trebuie sa ai acordul RAR-ului pe care nu il vei primi daca caroseriile nu sunt identice.
S-ar putea ca din seria caroseriei sa reiasa ca este cu volan pe dreapta.
Alta solutie, ILEGALA, este sa modifici caroseria si sa schimbi seria. NU TE SFATUIESC, la RAR au echipamente de verificare complexe, inclusiv defectoscoape cu raze gama, cu ajutorul carora pot sa isi dea seama daca un punct de sudura este real sau falsificat.
Daca faci recarosare trebuie sa ai acte de provenienta si vama platita si trebuie sa ai acordul RAR-ului pe care nu il vei primi daca caroseriile nu sunt identice.
S-ar putea ca din seria caroseriei sa reiasa ca este cu volan pe dreapta.
Alta solutie, ILEGALA, este sa modifici caroseria si sa schimbi seria. NU TE SFATUIESC, la RAR au echipamente de verificare complexe, inclusiv defectoscoape cu raze gama, cu ajutorul carora pot sa isi dea seama daca un punct de sudura este real sau falsificat.
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE
S-a putut, acum din cate stiu nu mai accepta RAR asa ceva. Poate ar fi bine totusi sa dai un telefon sa intrebi.
Totusi, cred ca este f incomod sa circuli pe dreapta cu o masina cu volanul pe dreapta si invers. Cred ca este mai simplu sa ne adaptam sa conducem pe partea stanga cu masini construite pt asta, cu volanul pe dreapta si alta este sa circuli pe o parte a drumului cu masini facite pt cealalta parte.
Una este sa circuli un timp, cat esti in vacanta in Anglia, de exemplu, si alta este sa circuli in permanenta.
Totusi, cred ca este f incomod sa circuli pe dreapta cu o masina cu volanul pe dreapta si invers. Cred ca este mai simplu sa ne adaptam sa conducem pe partea stanga cu masini construite pt asta, cu volanul pe dreapta si alta este sa circuli pe o parte a drumului cu masini facite pt cealalta parte.
Una este sa circuli un timp, cat esti in vacanta in Anglia, de exemplu, si alta este sa circuli in permanenta.