Slaut !
XM-ul meu din '95 luat de 2 luni cu 700 euro (neinscris), are o problema de interior: PUTE. Adica mirosul din interior chiar daca nu e foarte neplacut (miros de masina veche, care a stat mult, desi nu e asa antica) e foarte persistent (probabil impregnat in toata tapiteria). Drept care am purces la dezmembrarea interiorului. Curatarea o voi face cu Vanish pentru covoare. Bancheta spate si scaunele fata prin spalare cu detergent de rufe. Daca aveti si alte idei de de curatare sunt deschis la sugestii.
Problema e ca nu pot desface sezutul banchetei spate (partea rabatbila in fata) din podea. Am impresia ca bancheta iese cu tot cu cele 2 tije de sustinere care fac corp comun cu ea. Imi puteti da un sfat ?
Detasare bancheta spate
Moderator: Echipa Tehnica
Detasare bancheta spate
"Un curcubeu care sta pe cer mai mult de 10 minute ajunge sa nu mai fie privit de nimeni"
-
- simpatizant
ca sa poti da jos sezutul banchetei, trebuie sa o rabatezi dupa care deasupra balamalei are o bucata de cauciuc care nu lasa sa iasa bancheta afara. acea bucata de cauciuc poti sa o dai jos cu o surubelnita dreapta inpangand-o (cauciucul) spre fata masinii. acea bucata este montata pe un surub. sper ca am fost destul de explicit si sa te descurci.
bancheta
S-a rezolvat, multumesc.
Bucata aceea de cauciuc se trage spre inainte cu o surubelnita si nu e infiletata pe el ci doar introdusa simplu (gaura din cauiuc e mai mare ca grosimea surubului), dupa care bancheta rabatata se salta putin in sus si se trage inainte.
Bucata aceea de cauciuc se trage spre inainte cu o surubelnita si nu e infiletata pe el ci doar introdusa simplu (gaura din cauiuc e mai mare ca grosimea surubului), dupa care bancheta rabatata se salta putin in sus si se trage inainte.
"Un curcubeu care sta pe cer mai mult de 10 minute ajunge sa nu mai fie privit de nimeni"