inchidere
Moderator: Echipa Tehnica
deci cam asta ar fi problema:
- cand incui din telecomanda nu se incuie nici o usa, desi se aude cum se actioneaza fiecare dar nu le incuie
- din telecomanda le descuie pe toate
- cand incui din cheie la sofer nu inchide nici o usa, nu se actioneaza nici una
- cand descui de la sofer din cheie se descuie toate
- cand incui de pe partea pasagerului de asemean se aud toate usile cum actioneaza dar nu inchide nici una
- cand descui de pe partea pasagerului nu se deschide nici una
- portbagajul si ala in toate cazurile se aude dar ala nu se descuie nici incuie
- cateodata mai reactioneaza si altfel.........aleatoriu, incuie doar usa spate stanga...........din cate am obs.........
asta s-a intamplat deodata. mergea bine am descuiat si cand am incuiat la loc.....surpriza:D nu mai merge:D.cam atat
- cand incui din telecomanda nu se incuie nici o usa, desi se aude cum se actioneaza fiecare dar nu le incuie
- din telecomanda le descuie pe toate
- cand incui din cheie la sofer nu inchide nici o usa, nu se actioneaza nici una
- cand descui de la sofer din cheie se descuie toate
- cand incui de pe partea pasagerului de asemean se aud toate usile cum actioneaza dar nu inchide nici una
- cand descui de pe partea pasagerului nu se deschide nici una
- portbagajul si ala in toate cazurile se aude dar ala nu se descuie nici incuie
- cateodata mai reactioneaza si altfel.........aleatoriu, incuie doar usa spate stanga...........din cate am obs.........
asta s-a intamplat deodata. mergea bine am descuiat si cand am incuiat la loc.....surpriza:D nu mai merge:D.cam atat
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu prea pare problema de modul... mai bine iei la verificat fiecare usa in parte, ca este posibil sa fie de la motorasele acestora... nu stiu exact ce sa zic, poti incepe cu usa stanga spate daca spoui ca o incuie cateodata: ii dai iala jos, o ungi bne bine sa culiseze usor partea de blocare, apoi montezi la loc. eu cred ca o sa isi revina.