Joja Ulei Citroen ZX 1.4 benzina anul 1994
Moderator: Echipa Tehnica
Joja Ulei Citroen ZX 1.4 benzina anul 1994
salut, am si eu o problema, mi sa rupt joja de ulei, m-ar interesa sa stiu ce lungime are aceasta joja pentru ca am cautat la magazine si nu gasesc, si m-am gandit poate pot sa improvizez una de la alta masina. multumesc.
acum cateva luni la mine s-a rupt plasticul ala de care apuci s-o tragi afara.am luat una noua de la citroen,vreo 12 euro daca nu ma insel...la motor 1,4i masina din '95 lungimea totala a jojei e de 54 cm din care 52 intra in locul respectiv...de la varful jojei pana la semnul de max sunt 5 cm,pana la semnul de min sunt cca 14 mm...sper sa-ti foloseasca...bafta...
rasul de pe lume!!!am pierdut joja de ulei

am fost la ei si am intrebat/bineinteles ca nu e la ei si ca nu stiu nimic
de pierdut nu aveam cum s-o pierd...
oricum important e ce fac acum??????????
ajutorrrrrrrrrrrrrrr!!
hara07
pot sa ma duc sa intreb la reprezentanta unde-am luat pt mine acum 2 ani.atunci a costat 12 euro,nu cred sa se fi scumpit.ZX-ul e un model destul de vechi,o joja la mana 2-a chiar daca gasesti va avea plasticul ala de care-o tragi afara copt,n-ar fi de prea mare incredere.eu as opta pt una noua,daca vrei asa ma duc la astia sa vad daca au...hotaraste tu...
joja ulei
sigur ca DA;te rog frumos chiar;daca gasesti si ia-o,daca nu gasesti poate incerci chiar si una la mana a 2 a.
nu constituie nici-o problema pretul,am mare nevoie si ca atare platesc cat face.
pt eventualitatea ca rezolvi cumva,iti las mai jos adresa mea pt a mi-o putea trimite si astept adresa ta si modalitatea prin care sa iti trimit si eu contracostul cu multumirile mele.
o zi buna iti doresc si astept cu nerabdare .
nu constituie nici-o problema pretul,am mare nevoie si ca atare platesc cat face.
pt eventualitatea ca rezolvi cumva,iti las mai jos adresa mea pt a mi-o putea trimite si astept adresa ta si modalitatea prin care sa iti trimit si eu contracostul cu multumirile mele.
o zi buna iti doresc si astept cu nerabdare .
hara07
maine seara ma duc sa vad daca gasesc noua,acolo unde am gasit pt mine...daca gasesc ti-i trimit prin vreun autocar,cred ca prin atlassib,o sa am nevoie de nr tau de tel si localitatea de unde esti...cat o sa coste o sa-i trimiti mamei mele la Macin-Tulcea,iar transportul o sa-l achiti la ridicarea coletului...am nevoie de datele tale maxim marti seara pt ca daca gasesc maine seara pe stoc maxim miercuri o expediez...bafta...