Salut, acesta este primul meu mesaj pe acest site si as vrea sa-i salut pe toti utilizatorii si membrii CITRO club.
Am postat acest mesaj pentru ca nu reusesc sa dau de niste piese banale de ZX : clantele interioare de deschidere a usilor (am reusit sa le rup ca mi s-a gripat inchiderea de la ger).Deci daca ma poate ajuta cineva cu un zx dezmembrat voi ramane recunoscator.Merci mult.
PS: sper sa ajung cat mai curand la un meeting al citroen-istilor..
Caut piese de zx
Moderator: Echipa Tehnica
- jackal_kidd
- pasionat
Caut piese de zx
" Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult....animalele "
VAND XSARA II DIN AVATAR.
DEZMEMBREZ ZX-ul DIN SEMNATURA.
- jackal_kidd
- pasionat
Multam frumos pentru ajutor !
Oau ! Nu ma asteptam sincer la atata promptitudine ! Va multumesc mult pentru ajutor.
" Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult....animalele "
-
- simpatizant
maner zx
Daca poti ajunge pe la Craiova ,este la un centru de dezmembrari la iesire spre Isalnitza un zx dar varianta in 4 usi,acum depinde ce-ti trebuie tie ,eu am varianta in 2 usi si la mine manerele sunt altfel sunt ca la PARTNER ,si eu am avut nevoie de un maner si am fost nevoit sa-l cumpar nou original ca turcesc nu am gasit ,am dat 1,5 mil adus din germania.Pt mai multe informatii cauta-ma pe mess adrian_sl2005 sau la tel 0788991762.
@Adi Wiz frate, tot netu a aflat datele tale de contact!!! cred ca oamenii au inteles ideea de la primul mesaj, ai tot felul de scheme pentru ZX si esti dispus sa le dai la toti, dar ma intreb daca era f greu sa te uiti si sa vezi ca subiectele la care ai raspuns tu erau de mult abandonate. un pic de atentie te rog, multumesc
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- simpatizant
referitor la zx-ul tau am cam avut si eu aceeasi problema,am si eu unul dar varianta in 3 usi si sti toti ca manerele sunt diferita la varianta in 3 fata de varianta in 5,la mine se potriveste maner de pe peugeot partner,nu am gasit deloc pe la dezmembrari am fost nevoit sa-l iau nou si ce e cel mai dureros a trebuit sa-l iau original pt ca turcii sau mai stiu eu care mai fac piese contrafacute nu fac manere. Am dat pe acel maner 160 ron in primavara . Daca te ajuta cu ceva ti-l pot da pe al meu e de pe partea stanga,tot de la ger mi s-a bulit si mie,la mine ciudat este ca nu claba s-a dus ci partea de se fixeaza pe fata de la usa.Daca te ajuta ti-l dau gratis,poate la tine ai acel schelet de palstic bun de vine pe fata usii si reusesti din 2 sa faci unul,il dau gratis.Daca nu cauta-ma, am un amic care are un ZX varianta in 5 usi si il dezmembreaza,tipul are 2, unul cu care merge si celalalt pt piese adus din afara. Am ZX-ul de 1 an,am bagat ceva piese in el si toate noi,nu erau toate foarte necesare dar....in general cam fug de piesele de la dezmembrari si de cele turcesti sau poloneze, poate auziti careva pe cineva ca vrea un ZX,il dau in 2200 euro negociabil,consuma putin,are comportament sportiv sunt f multumit de el,am mai avut mici probleme cu el dar am fost la reprezentanta CITROEN din Craiova, aveam prob pe la alimentare ,mi-au rezolvat baietii problema repede si cu bani putin ,va recomand cu incredere acel service. Pt. relatii ,pareri,contestatii ma gasiti la 0788991762,0764680154 sau pe mesenger adrian_sl2005.