servodirectie xm
Moderator: Echipa Tehnica
servodirectie xm
salut!dati-mi va rog un sfat sau un pont de unde pot cumpara un kit de reparatie ptr.servodirectie asistata xm v6 3.0 sau daca nu o caseta de directie!cei de la ATS au spus ca ei nu mai aduc piese de xm ptr.ca nu se mai fabrica si nu stiu ce sa fac!astept orice sugestie din partea voastra prieteni de suferinta. Multam!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu am luat ultima data in aprilie de la ATS piese pt BX, adica o masina mult mai veche. Nu au cum sa nu aduca pt Xm, pentru ca Xm-ul nu se mai fabrica din 2000, adica de mai putin de 12 ani, deci sint obligati sa furnizeze. Daca nu aduc ei, aduce Augsburg.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
232.04.61
Asta e numarul direct de la magazinul de piese. E de preferat sa suni dimineata la prima ora. Programul se termina la 5.
Asta e numarul direct de la magazinul de piese. E de preferat sa suni dimineata la prima ora. Programul se termina la 5.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
re

- nicum
- Moderator
Ba da. Mai suna-i si spune-le ca intentionai sa mai iei un Citroen, dar ca vei renunta pentru ca ei nu furnizeaza piese decit pentru masinile in productie.
Inca o data: e cam aiurea ce spui tu. Intra si tu putin mai tare in ei.

Inca o data: e cam aiurea ce spui tu. Intra si tu putin mai tare in ei.
re
nu stiu ce sa zic!crezi ca-l doare pe ala in...de mine ca am citroen sau ca mai vreau sa-mi iau unul?crede-ma am ajuns la concluzia ca traiesc intr-o tara PROASTA ori ca mi-am ales gresit masina.Vroiam sa ma duc si eu la munte sa vad cum trage un v6 de 3000 dar s-a ales praful...!Multumesc ptr.amabilitatea ta de-ati pierde timpul cu mine. 

Cauta pe la magazinele de piese auto mai "rasarite"
Eu gasesc (inca) piese pt cazanul meu din '78
Chestia cu alegerea proasta a masinii, e oarecum valabila la toate marcile; Cand iti iei un model varf de clasa mai vechi, atunci ai o masina complexa si nu-i usor / ieftin sa o repari.
De aia au succes golfurile si astrele pe la noi in ro (piese multe, ieftine si usor de shimbat)
Si acum pe subiect:
In 2003 am schimbat caseta de directie la un XM V6 seria 1. Nu a fost usor. Am scos motorul, AC-ul, cutia de viteze, si o gramada de alte maruntisuri.
Propietarul mi-a adus o caseta de directie SH pe cae a luat-o de la dezmembrari. M-am muncit vreo 3 zile la masina aia, dar am facut-o.
In prezent nu ma mai ocup cu reparatile auto, exceptand cele pt mine. Daca insisti pe la magazine o sa gasesti ceea ce vrei.
Cred ca garnituri iti poate aduce Dulacioiu de la cx-basis tel: 0742 141 676. Acum e in Germania. Merita sa incerci la el.
Sau poate gasesti totusi la magazinele de aici. Incearca la ADF Italy pe bd Brancoveanu nr 1
Eu gasesc (inca) piese pt cazanul meu din '78
Chestia cu alegerea proasta a masinii, e oarecum valabila la toate marcile; Cand iti iei un model varf de clasa mai vechi, atunci ai o masina complexa si nu-i usor / ieftin sa o repari.
De aia au succes golfurile si astrele pe la noi in ro (piese multe, ieftine si usor de shimbat)
Si acum pe subiect:
In 2003 am schimbat caseta de directie la un XM V6 seria 1. Nu a fost usor. Am scos motorul, AC-ul, cutia de viteze, si o gramada de alte maruntisuri.
Propietarul mi-a adus o caseta de directie SH pe cae a luat-o de la dezmembrari. M-am muncit vreo 3 zile la masina aia, dar am facut-o.
In prezent nu ma mai ocup cu reparatile auto, exceptand cele pt mine. Daca insisti pe la magazine o sa gasesti ceea ce vrei.
Cred ca garnituri iti poate aduce Dulacioiu de la cx-basis tel: 0742 141 676. Acum e in Germania. Merita sa incerci la el.
Sau poate gasesti totusi la magazinele de aici. Incearca la ADF Italy pe bd Brancoveanu nr 1
Ultima oară modificat Mie 27-Iun-2007 14:17 de către jgr1001, modificat 1 dată în total.