Salut!
Stie cineva de unde se poate comanda kit de reparare pt un compressor de clima Delphi ? 1135290
-simering, doua O ringuri mari (~15cm) si patru mai mici
Compressor clima
Moderator: Echipa Tehnica
Compressor clima
"Never argue with a fool, they will lower you to their level and then beat you with experience"
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
oringurile merg de la compresoarele de cielo-espero, si eu gaseam la magazinele de piese daewoo cu 15 lei bucata, iar la restul pieselor nu stiu pretul, ca le-am gasit prin troacele mele
de fapt, mi se pare ca tot delphi erau si compresoarele de la daewoo. pe de alta parte gasesti si la opel acele oringuri, dar la pret cel putin dubul
vezi daca gasesti, poate ai noroc. daca nu reusesti sa gasesti... cred ca cel mai bine treci pe compresor sanden.

Pentru sanden gasesc mai usor kit de reparare sau nu au probleme cu O-ringuri ?
Atunci ar trebui schibat si cureaua si tevile cred pt. sanden.
Am 2buc de delphi ambele curg pt ca nu au fost folosite. Le-am desfacut, pe dinauntru arata bine asa ca incerc prima data sa fac rost de doua O ringuri.
Acest tip de Delphi-Harrison V5 a fost folosit pe multe masini numai ca cu alt cod pt ca iesirile erau altfel (capacul din spate) dar restul e identic.
Mersi pt ideea cu daewoo. Am gasit kit la o firma din austria (care repara compresoare A/C) cam la 150ron si speram sa gasesc si aici la noi.
Atunci ar trebui schibat si cureaua si tevile cred pt. sanden.
Am 2buc de delphi ambele curg pt ca nu au fost folosite. Le-am desfacut, pe dinauntru arata bine asa ca incerc prima data sa fac rost de doua O ringuri.
Acest tip de Delphi-Harrison V5 a fost folosit pe multe masini numai ca cu alt cod pt ca iesirile erau altfel (capacul din spate) dar restul e identic.
Mersi pt ideea cu daewoo. Am gasit kit la o firma din austria (care repara compresoare A/C) cam la 150ron si speram sa gasesc si aici la noi.
"Never argue with a fool, they will lower you to their level and then beat you with experience"