Galerie admisie

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderator: Echipa Tehnica

e.miron
pasionat
Masina: Xantia 2.0 HDI110

Mesajde e.miron » Sâm 24-Sep-2011 02:20

OFF TOPIC

'''Incercati pe un forum asemanator din UK sau orice alta limba cunoasteti sa vedeti acolo daca se pune accent pe
greseli sau pe ce ai de invatat. ''''

Eu sunt membru pe f multe forumuri de lb engleza sau spaniola si intradevar ca si pe acolo e mereu cineva care scrie cam in stilul lui georgika dar asta nu inseamna ca nu este corectat de catre ceilalti membri.

Daca ai o problema si ceri un sfat/ajutor de la altcineva, e spre binele tau ca problema sa fie bine explicata, in asa fel incat ceilalti sa inteleaga despre ce este vorba si sa incerce sa ajute in masura posiblilitatilor.Nu costa nimic sa recitesti mesajul inainte de a-l posta sau eventual dupa si sa corectezi greselile.

Nu pot vorbi in numele altora, dar mie personal scrisul de tip mirc / agramat imi da dureri de cap si in general sar peste postul respectiv.

Aici pe probleme de mecanica eu mai mult beneficiez decat ajut efectiv pt ca este un domeniu un pic mai indepartat de formatia mea, dar pe alte forumuri de IT ( si nu numai) unde as putea poate sa dau un sfat competent sau o indicatie efectiva, prin faptul ca cel care cere ajutor nu-i respecta indeajuns pe cei de care are nevoie incat sa le usureze lectura pur si simplu sar la problema urmatoare si cel pagubit in nici un caz nu sunt eu.

Nu vb aici de o litera mancata sau un cuvant scris aiurea, asta se intampla tuturor, subsemnatul inclus, dar mircul /scris agramat este exclus. Punct. Aveti o tastatura intreaga in fata, nu tastele mici si inghesuite ale unui mobil.Si gramatica ....... ce se mai invata in scoli in zilele astea.

Inca una si gata...aveam pe lista de messenger un contact care tot timpul scria tip mirc si mereu trebuia sa-l intreb ce voia de fapt pt ca pur si simplu nu intelegeam. La un moment dat i-am zis ca mai are voie sa-mi scrie ceva doar daca invata limba romana. Urmarea... de 2 ani nu am mai primit un mesaj. :)

END RANT.

Înapoi la “Mecanica - Xantia”