ce parere aveti de uleiurile Agip?
Moderator: Echipa Tehnica
- the judge
- pasionat
- Masina: Citroen C5 III Exclusive, Citroen Saxo VTS 16v
- 2: ex: 2x Xantia I, 2 x Xantia II, Xsara HDI
- 3: ex: Citroen Xsara VTS 16V, Peugeot 106 Rallye,
ce parere aveti de uleiurile Agip?
deschid acest subiect pentru ca in urma cu ceva vreme m-am decis sa schimb uleiul la masina. stiti foarte bine cu totii faptul ca multe dintre uleiurile de renume, gen castrol, mobil, aral, total, se mai produc si prin alte parti decat cele de origine, pretul fiind insa acelasi, si nicidecum mai scazut.trecand pe la o benzinarie agip, am vazut gama de uleiuri si am zis sa incerc 10w40, dupa ce m am uitat pe eticheta si am vazut unde este produs.inclin sa cred totusi ca este produs acolo si dupa calitatea etichetei, fara scrisuri bizare si intinate sau masi stiu eu cum.voi ce parere aveti? v-ati intalnit vreodata cu un astfel de ulei? ce imi recomandati?
CITROEN...covorul fermecat
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Ulei motor
una din sucursalele ,,Agip,, se afla in slovenia ,dar ca sa-ti recomand un ulei 100% ,,original,, ar fii << Petro-Canada 5w-10 Sintetic !!!! .Este fabricat in Canada 100% si la pret ..destul de acceptabil ! . 4litri la 200 ron .
Peace on earth ... War under the blanket !
Nu prea am avut probleme cu uleiul si nu as stii sa iti recomand, dar extrapoland de la alte produse, as face urmatoarea observatie..nu conteaza asa mult unde este fabricat (ma refer la un produs de firma), ci conteaza mai mult pentru cine este fabricat. Nu ai observat ca samponul cumparat in Italia spre exemplu este mai bun ca cel de la noi. Desi pe ambele scrie Made in United Kingdom. La fel este vorba ;i de ciocolata. Aceiasi produsa in austria este mai buna cumparata din Germania ca ceaa cumparata de la noi
. Ergo eu dak mi-as dori un ulei mai bun l-as aduce cumparat din afara.

- abarth_mcm
- pasionat
in primul rand uita-te la specificatiile constructorului auto...vezi ce recomanda ei, nu neaparat marca uleiului ci caracterisiticile acestuia.De exemplu, citroen recomanda total. Eu folosesc insa numai elf de care sunt ff multumit..dar pastrez caracteristicile impuse de constructor.
oricum, nu cred ca un uleie scump e prost.uita-te insa la mai multe magazine pt ca pot avea preturi diferite. Nu cumparati uleiuli din benzinarii pt ca sunt mai scumpe ca la magazine.(acelsi lucru si pt becuri de exemplu sau alte chestii)
oricum, nu cred ca un uleie scump e prost.uita-te insa la mai multe magazine pt ca pot avea preturi diferite. Nu cumparati uleiuli din benzinarii pt ca sunt mai scumpe ca la magazine.(acelsi lucru si pt becuri de exemplu sau alte chestii)
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
- abarth_mcm
- pasionat
poti studia aici fisele de produs ale uleiurilor agip. au toate caracteristicile trecute acolo