reglaj supape 1.6i

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderator: Echipa Tehnica

Mexik
pasionat
Masina: Citroen c5 hdi
2: Vw t5-2.5tdi
3: Chrysler Grand voyager

Mesajde Mexik » Dum 11-Dec-2011 12:16

nik astept sa ne zici cand ai dat si u gaurile cum iti merge gpl-ul.ieri am facut consumu de cand am modificat pozitia injectoarelor gpl.inainte imi lua cam 10% gpl afara,in oras nu stiu ca merg prea putin.acum imi ia undeva la 9.5% gpl mixt si am lasato mult sa mearga in relanti sa fie cald.is foarte multumit deocamdata.ma gandesc cand o sa schimb ambreajul sa dau motoru jos nu cutia.m-am tot documentat de motoru 1,6 si cel de 1,8 8v.am vazut ca diamentru pistoanelor este la fel singurul lucru care difera este cursa pistoanelor si ca sa modific motoru meu de la 1,6 la 1,8 ar trebui sa schimb bielele si probabil si arborele(de la un motor de 1.8).voi ce ziceti ar fii posibila lucrarea?

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 11-Dec-2011 12:20

da, se poate sa faci 1.8 fara sa isi dea nimeni seama :lol:
nu am facut gauri, ca nu imi sta mintea la ea acusica. cand o sa le fac, o sa iti spun. problema e ca la mine am dat jos distribuitorul ala de gaz cand am pus ac-ul, si acum nu prea mai am loc de el, as putea doar sa il pun aruncat undeva pe motor, dar va flencani ca nu am cum sa il prind. o sa ma gandesc la o metoda si vad eu ce fac.

Mexik
pasionat

Mesajde Mexik » Dum 11-Dec-2011 12:22

pai fa si u o tabla in forma de u dai o gaura in masca aia de fibra de langa radiator si prinderegulatorul acolo ca nu te incurca cu nimic.eu lam prins cu o tabla de un surub de la abs o sati fac o poza sa vezi

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Dum 11-Dec-2011 16:03

la mine e putin mai diferit decat tot ce am vazut pana acum. practic nu are plaman, are doar un simplu distribuitor, iar incalzirea gazului se face direct pe teava care intra in el, care pe o portiune de 1 metru e imbracata intr-un furtun prin care trece apa. distribuitorul era pus deasupra alternatorului, iar acum daca acolo imi vine pompa de suspensie, nu mai are loc. langa radiator, nici vorba, deci nu stiu ce sa zic. ma gandeam sa scot toata instalatia aia secventiala afara si sa ii pun o instalatie simpla cu plaman si basta, si pe aia o fac cum doresc. ma mai gandesc deocamdata, dar trebuie sa fac ceva. aia 2.1 am pus-o pe butuci, asa ca trebuie sa ma plimb cu ceva :lol:

Mexik
pasionat

Mesajde Mexik » Dum 11-Dec-2011 16:31

multi zic ca instalatiaclasica de gpl da rateuri in admisia de plastic si sunt riscuri so sparga,acum nu stiu decat ca aveam un amic in focsani si adusese o xantia din italia cu gpl clasic si mergea ceas.

Înapoi la “Mecanica - Xantia”