salutari
Moderator: Echipa Tehnica
salutari
e prima data care intru pe forum si sunt incantat ca pot afla atat d multe de la care iubesc masinile citroen.oricum sa nu va plictisesc am si eu o intrebere: om o xantia din 99 cu motor de 19 td si de curand i-am facut distributia pt ca m-i sa rupt cureau in mers,am scapat ieftin cu 2 supape indoite dupa parerea mecanicului;am venit cu masina acsa si dupa 20 de km masina se oprste iar in mers.cobor si spre surprinderea mea cedeaza iarasi distributia, de data asta ne mai fiind asa norocos ca pe langa supape indoite mai am axul cu came rupt.mecanicul care sa dovedit a fi vinovat mi-a luat axul cu came si l-a sudat zice el "de nici nou nu era asa". intreb pe cei care au mai multa experienta in domeniu se mai poate folosi acel ax cu came ,desi a fost sudat f.f bine"? ce sfat imi dati ? tre sa pun unul nou ? multumesc tare frumos!
Re: salutari
prodygal scrie:e prima data care intru pe forum si sunt incantat ca pot afla atat d multe de la care iubesc masinile citroen.oricum sa nu va plictisesc am si eu o intrebere: om o xantia din 99 cu motor de 19 td si de curand i-am facut distributia pt ca m-i sa rupt cureau in mers,am scapat ieftin cu 2 supape indoite dupa parerea mecanicului;am venit cu masina acsa si dupa 20 de km masina se oprste iar in mers.cobor si spre surprinderea mea cedeaza iarasi distributia, de data asta ne mai fiind asa norocos ca pe langa supape indoite mai am axul cu came rupt.mecanicul care sa dovedit a fi vinovat mi-a luat axul cu came si l-a sudat zice el "de nici nou nu era asa". intreb pe cei care au mai multa experienta in domeniu se mai poate folosi acel ax cu came ,desi a fost sudat f.f bine"? ce sfat imi dati ? tre sa pun unul nou ? multumesc tare frumos!
sincer iti spun,ca nu ma pricep atat de bine,dar parerea mea e ca,fa-i scandal,chiar daca nu e crestineste,si sa iti faca rost de un al ax cu came,caci greseala a fost a lui,nicidecum a ta...poate doar ca te-ai dus la el,dar si eu sunt patit cu mecanicii,si am zis ca las numai pe cei ce au istorie in spate...nustiu ce sa zic,dar parerea mea e ca el nu are cum sa il alinieze asa bine din sudura,sau poate ma insel,dar nu as umbla cu un ax cu came sudat,parerea mea! SA ITI STAPANESTI XANTIUTA SANATOS SI NUMAI PE DRUM:d
keep smileing... 

Dupa cum vad esti un nou posesor de xantia , chiar un model simplu si foarte usor de intretinut .1) In primul rand sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente . 2) schimba mecanicul repede ca-ti distruge tot ce ai pe masina , daca la un axul cu came l-a dus minte la asa ceva ......si daca ajunge la hidraulica sa fi ca nu o sa mai masina . Lasa si tu un mesaj cu meseriasi pe zona ta si mai consulta in prealabil.
multumesc foarte frumos pt urarile de bine celor care mi-au raspuns si m-au sfatuit, sincer nu ma asteptam sa imi raspunda cineva asa repede. ideea este ca am fost azi la alti mecanici care sustin si punctul vostru de vedere ,si anumme sa imi pun un ax nou pt ca cel sudat nu prezinta garantie, si mai e sudat si stramb.
aveti idee careva cam ca sa coste un axnou ,sau poate daca are cineva unul in plus
as fi bucuros sa colaboram

aveti idee careva cam ca sa coste un axnou ,sau poate daca are cineva unul in plus

cauta second, n-are rost sa fie nou. oricum, verifica-l inainte, sa nu aibe uzuri. si schimba mecanicul
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available