Mesajde dj01fad » Mar 21-Dec-2010 00:02
problema cu viteza poate fi chiar din ceasurile de bord, dar ar trebui si testat cu lexia ca sa nu le schimbi aiurea;
cu proiectoarele - ce anume te intereseaza? sa umbli la bec sau sa le scoti detot? ca sa umbli la bec, trebuie doar sa rasucesti de capacul din spate si sa il tragi afara. treaba asta trebuie sa o faci cumva pe sub masina, din spatele barii.
capitonajul de la usa... trebuie prima data sa scoti capacul ala in care sunt butoanele de la geamuri. este prins cu un surub de jos in sus, uita-te atent ca ai sa il gasesti; apoi, dupa ce il scoti ai sa descoperi 2 suruburi galbui asa... pe care trebuie sa le scoti; apoi, scoti capacul de la difuzor; difuzorul e prins in 4 suruburi, pe care le lasi in pace, iar tot pe acolo ai sa mai gasesti inca 3 care prind capitonajul de usa, care trebuie scoase; apoi, capacul de la buzunarul cotierei il ridici in sus - pe intredeschis, si te uiti pe acolo ca trebuie sa mai vezi inca 2 suruburi in fiecare extremitate a lui. nu cred ca ai sa reusesti sa repari macaraua, pt ca daca s-a rupt cablul s-a stricat si melcul pe care se incolaceste; daca e macara cu motor simplu cu 2 fire am eu, daca e dinaia cu modul electronic cu mufa mare si multi pini, nu cred ca am.