vreau sa schimb motoru cu un HDI
Moderator: Echipa Tehnica
vreau sa schimb motoru cu un HDI
[font=Arial Black] [/font]vreau sa schimb motorul dupa masina mea cu un alt motor de 2.0 hdi eu am avut un 1,9td de pe xantia din 94 si am gasit o xantia din 99 si vreau so cumpar cu totu si vroiam sa stiu daca se potriveste motoru de pe cea din 99 pe a mea cineva mia zis ca fac modificari serioase dar mai vreau sa vad si parerea altor colegi mai experimentati, eu zic ca am masina cu totu si pot lua dupa ea tot ce nu am pe a mea ma refer la suporti chestii, astept si parerea voastra
Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele...
Salut ...
Parerea mea este sa ramai la TD are potential foarte mare si este mult mai simplu ! Este mult de munca si nu vad rostul ... daca vrei sa dai banii pe ceva ... dai pe masina actuala si pune`o pe picioare ! este pacat de ea !
Parerea mea este sa ramai la TD are potential foarte mare si este mult mai simplu ! Este mult de munca si nu vad rostul ... daca vrei sa dai banii pe ceva ... dai pe masina actuala si pune`o pe picioare ! este pacat de ea !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
pai asta vreau sa si fac so pun pe picioare pe asta a mea din 94 dar nu gasesc motor pt ea si daca gasesc cere prea mult pe el mia cerut cineva pe un motor 1.9 td 450 de euro si masina asta din 99 am gasito la 500 de euro si de aia ma gandeam daca pot sa fac ceva
mi sa rupt cureaua de distributie, am cautat destul de mult o chiuloasa completa dar nu vinde nimeni asa ceva sau tot asa o da foarte scump 1000 de ron o chiuloasa mia cerut cineva pe ea, eu prefer sa iau o masina intreaga ca este mai ieftina, un motor cosata cat o masina neinscisa si e mai convenabil findca mai am si piese de schimb nu se stie cand iti trebuie, daca stii pe cineva care poate sa ma ajute as fi foarte recunoscator
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Tzaka_JDM scrie:mi sa rupt cureaua de distributie, am cautat destul de mult o chiuloasa completa dar nu vinde nimeni asa ceva sau tot asa o da foarte scump 1000 de ron o chiuloasa mia cerut cineva pe ea, eu prefer sa iau o masina intreaga ca este mai ieftina, un motor cosata cat o masina neinscisa si e mai convenabil findca mai am si piese de schimb nu se stie cand iti trebuie, daca stii pe cineva care poate sa ma ajute as fi foarte recunoscator
e mult mai ieftin sa dai 1000 ron pe o chiulasa decat sa schimbi motorul. Plus ca o xantia hdi e seria2, ma indoiesc ca sunt multe repere identice cu seria 1. Mai gandeste-te.
"If in doubt, flat out!"
trebuie sa iei in calcul ca orice motor sh iei o sa necesite distributie completa etc ... si nu stii ce e in el = bani aruncati !
Noi te putem ajuta sa o faci ... dar din pacate suntem in ploiesti ! cat despre costuri vedem la fata locului ce se afla in motor ...
Noi te putem ajuta sa o faci ... dar din pacate suntem in ploiesti ! cat despre costuri vedem la fata locului ce se afla in motor ...
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
-
- pasionat
am eu un mot de 1.9 td. fa-mi o propunere pe privat cu exact citi bani vrei sa imi dai pe chiulasa/motor intreg si discutam. in principiu te pot ajuta si cu celelalte amanunte necesare montajului
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available