Galerie admisie
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
da, corect, intra aerul prin ea in motor. modelul de motor care il ai tu e mai deosebit, si de aia are adimisia aia ciudata. are niste voleti inauntru, care fac traseul de aer mai lung sau mai scurt in functie de regimul de turatie, talpa, etc. de acolo ies cei 150 de caluti. problema cea mai mare este ca daca se zapaceste admisia aia, ai cam pus-o 

-
- simpatizant
aa pai am sparto,nu avut curent suficent bateria find veche, tati a data la automat pana a bubuit galeria aia de atmisie ,am gasit sa cumpar din germania la comanda 2900 ron fara taxe postale ,cad am auzit a picat cerul pe mn,pana la urma am gasit acelasi motor pe un pejo 306 din 1996 pe la ramni cu valcea de la un parc de dezmembrari ma costa 500 ron galerie de atunci nu am mai avut probleme cu motorul singura problema care ma supara pe mn e ca creste temperetur repede la apa da am opservat ca e infundate guricile acele sau site ce o fii alea te trec aier prin ele ma rog, la radiator cred ca trebuie curatat ca are pamant acolo muste e imbibat:p suspensia mai lasa de dori ,a pai sunt multumit de ia cat o mai merege acuma ,o chestie ma uimeste pe mn la ia are o taba groasa e ok,da si grea a naibi, pana la urma Citroen indiferent ca e xantia,c3 c4,etc va fi si va ramune o masina complicata cu tot felu de chesti care te lasa cu gura cascata parerea mea.Va multumesc mult pt raspunsuri:
-
- simpatizant
-
- simpatizant
@georgika1992 - nu are nimeni nimic personal cu tine dar avand in vedere ca este un forum public trebuie sa dai o mai mare atentie la ceea ce scrii.Altfel vor fi persoane care vor crede ca asta este "nivelul" forumului acesta si , crede-ma , este departe de asa ceva.Este intradevar trist sa vezi ca in ziua de azi nimeni nu asi mai da interesul sa educe generatiile care ar trebui sa duca tara asta mai departe.De aceea eu am ales pt copii mei altceva cu toate ca nu este usor sa ma acomodez si sa ma integrez in alta tara.Scuze de OFF , dar nu putam ignora acele postari...
-ar trebui ca moderatorii sa corecteze macar titlul topicului
-ar trebui ca moderatorii sa corecteze macar titlul topicului

"@georgika1992 - nu are nimeni nimic personal cu tine dar avand in vedere ca este un forum public trebuie sa dai o mai mare atentie la ceea ce scrii.Altfel vor fi persoane care vor crede ca asta este "nivelul" forumului acesta si , crede-ma , este departe de asa ceva.Este intradevar trist sa vezi ca in ziua de azi nimeni nu asi mai da interesul sa educe generatiile care ar trebui sa duca tara asta mai departe.De aceea eu am ales pt copii mei altceva cu toate ca nu este usor sa ma acomodez si sa ma integrez in alta tara.Scuze de OFF , dar nu putam ignora acele postari...
-ar trebui ca moderatorii sa corecteze macar titlul topicului"
Aceleasi scuze de Off.
Problema cred ca e mai larga.
La treaba cu greselile eu zic ca lucrurile nu sunt asa simple.Cred ca un om poate nu stie ceva si atunci nu STIE.
Dar poate stie foarte bine altceva ce aceia care stiu sa scrie nu il stiu.
Nu stiu daca o sa scriu vreodata pe forumul academiei (daca exista) da cred ca aici nu e asta si e loc de mici greseli.
Si as intreba daca e vreo limita de greseli intr-un text. Adica 1-2 se accepta si de la 3 in sus nu.
Daca un mecanic priceput imi scrie intr-un mail "nu pot sati fac asta" sau "nu pot sa-ti fac asta" sunt la fel de suparat.
Daca imi scrie "pot sati fac" sau "pot sa-ti fac" sunt la fel de bucuros.Si dupa asta daca "ASI da interesul" sau "isi da
interesul" e muuult mai bine.
Incercati pe un forum asemanator din UK sau orice alta limba cunoasteti sa vedeti acolo daca se pune accent pe
greseli sau pe ce ai de invatat.
Eu din acest forum am avut numai de invatat.
-ar trebui ca moderatorii sa corecteze macar titlul topicului"
Aceleasi scuze de Off.
Problema cred ca e mai larga.
La treaba cu greselile eu zic ca lucrurile nu sunt asa simple.Cred ca un om poate nu stie ceva si atunci nu STIE.
Dar poate stie foarte bine altceva ce aceia care stiu sa scrie nu il stiu.
Nu stiu daca o sa scriu vreodata pe forumul academiei (daca exista) da cred ca aici nu e asta si e loc de mici greseli.
Si as intreba daca e vreo limita de greseli intr-un text. Adica 1-2 se accepta si de la 3 in sus nu.
Daca un mecanic priceput imi scrie intr-un mail "nu pot sati fac asta" sau "nu pot sa-ti fac asta" sunt la fel de suparat.
Daca imi scrie "pot sati fac" sau "pot sa-ti fac" sunt la fel de bucuros.Si dupa asta daca "ASI da interesul" sau "isi da
interesul" e muuult mai bine.
Incercati pe un forum asemanator din UK sau orice alta limba cunoasteti sa vedeti acolo daca se pune accent pe
greseli sau pe ce ai de invatat.
Eu din acest forum am avut numai de invatat.
-
- simpatizant
de ce nu va faceti profesori de gramatica daca tot urmariti greseli de ortografie baieti ,, aici vorbim de mecanica la xantia
lasati ipocrizia asta de doi bani si ajutati omul cu un raspuns constructiv daca va pricepeti ,daca nu nu mai scrieti nimic doar ca sa va creasca numarul de postari....
lasati ipocrizia asta de doi bani si ajutati omul cu un raspuns constructiv daca va pricepeti ,daca nu nu mai scrieti nimic doar ca sa va creasca numarul de postari....

daca nu vezi...... nu crezi?
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Galerie admisie
Fiindca problemele expuse pe acest forum nu sunt simple (pt.uni) gaselnite si nici un mod de a ne pierde timp cu expunerii fanteziste ... Administratorii -moderatorii pe viitor la acei care nu scriu la concret problemele acestora, si in mod deosebit folosirea scrisului mIRC ... postarea lor sa nu fie publicata. Sau macar avertizati de stilul de exprimare !
Peace on earth ... War under the blanket !