Suport etrier !
Moderator: Echipa Tehnica
Suport etrier !
Care ai idee unde pot gasi suport de etrier pentru Xantia 1 , 2.0 , 16 v . ? Am rupt surubul in suport si nu mai merge pus altul , deci trebuie schimbat cu totul . Sau daca are cineva vreo idee mai buna , ca eu am ramas fara 

Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
Si cum am putea sa verificam asta ? Din cate stiu , intre discurile de HDI si 16 v este 5 mm diferenta in favoarea celor de HDI.......Ar fi nemaipomenit sa mearga suportul de la HDI . Imi poti trimite unul pentru proba sau macar sa il masori pe inaltime si latime ?
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu merge de hdi, difera complet si etrierul si suportul. iti merge doar suport de 2.0 16v 134cp - orice an / varianta, sau de 1.9 td seria 2 break (cred ca si s1 break, dar nu sunt sigur) cu cutie manuala. e posibil sa mearga si de la turbo ct seria 1 si 2.0 16v 155cp, dar stiu ca astea au discurile mai groase decat ce ai tu, si s-ar putea sa difere si suportul. totusi, nu mai poti sa scoti restul de filet din gaura?
daca mergea de hdi, il aveai deja in mana
eu m-am uitat prin garaj, si nu il gasesc nici pe ala din stanga, deci cred ca a ajuns tot pe la pitesti.
am vorbit cu cineva care a taiat una si are jambele complete, si i-am zis sa masoare discurile ca sa vedem ce etrieri are acolo. pe la ora 11-12 aflu ce si cum.
daca mergea de hdi, il aveai deja in mana

eu m-am uitat prin garaj, si nu il gasesc nici pe ala din stanga, deci cred ca a ajuns tot pe la pitesti.
am vorbit cu cineva care a taiat una si are jambele complete, si i-am zis sa masoare discurile ca sa vedem ce etrieri are acolo. pe la ora 11-12 aflu ce si cum.