Sint din Timisoara,am o Xantia 1.8i suspensiile fata-spate sint duse(sare la denivelari )
si nu stiu unde sa ma duc la un service.Am fost si la reprezentanta Citroen, dar m-au pasat rapid
pt. ca nu mai repara masini mai vechi de zece ani.As comanda eu sferele pe fata dar am inteles ca se pot
incarca daca nu sint duse complect.As avea nevoie de un service in zona (Arad,Tim Lugoj,Resita)
Imi place mult Xantia m-am mai documentat si eu dar aceasta operatie nu cred ca o pot face singur(de schimbare daca comand sfere noi)
Multumesc.
suspensie fata
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
-
- just curious
suspensie fata
nu amortizeaza cind trece peste denivelari,la sosea fara denivelari nu se simte aproape nimic, dar la un drum cu denivelari sau gropi(drum de tara) sare de ma ridica de pe scaun.Masina sta ok,se ridica normal doar ca bila de la dizjunctor-corector cupleaza foarte des(3-4 secunde dar asta este de cind am cumparat-o) si masina amortiza normal pina acum in primavara
-
- just curious
Ce-a mai apropiata varianta ar fi reincarcare la Peciu(am auzit si eu ceva si ii multumesc lui"hippo" sper sa gaseasca tel.)
de obicei nu-mi place sa cirpesc ci doresc ceva nou si as vrea sa iau leg si cu dj01fad poate prin e-mail sau tel. sa vad exact si la ce presiune tre incarcate.Ultima varianta este Deva poate imi lasa si cit_a ceva sa-l pot contacta.Poate mai aflati de vre-un mec. in Timis sau Arad mi-e mai la indemina.Oricum va multumesc tuturor ,mi-ai mai dat sperante, sper sa o rezolv pana la urma.Adresa mea de e-amil este :nicolae67crisan@yahoo.com .mai tinem legatura si inca o data:
Multam fain
de obicei nu-mi place sa cirpesc ci doresc ceva nou si as vrea sa iau leg si cu dj01fad poate prin e-mail sau tel. sa vad exact si la ce presiune tre incarcate.Ultima varianta este Deva poate imi lasa si cit_a ceva sa-l pot contacta.Poate mai aflati de vre-un mec. in Timis sau Arad mi-e mai la indemina.Oricum va multumesc tuturor ,mi-ai mai dat sperante, sper sa o rezolv pana la urma.Adresa mea de e-amil este :nicolae67crisan@yahoo.com .mai tinem legatura si inca o data:
Multam fain
Am gasit numarul de telefon al d-lui Victor: 0765 202907.
Nu stiu ce tarife are sau daca ai nevoie de programare. Dupa ce rezolvi problema, spune-ne si noua tarifele si daca esti multumit.
PS: la sfarsitul lunii sau cel mai tarziu luna viitoare ar trebui sa-l caut si eu sa verifice sferele la Xantiuta mea. Deocamdata este ok, dar uneori am impresia ca suspensia nu lucreaza cum ar trebui... Dar poate ca este doar o "parelnita" de a mea
Nu stiu ce tarife are sau daca ai nevoie de programare. Dupa ce rezolvi problema, spune-ne si noua tarifele si daca esti multumit.
PS: la sfarsitul lunii sau cel mai tarziu luna viitoare ar trebui sa-l caut si eu sa verifice sferele la Xantiuta mea. Deocamdata este ok, dar uneori am impresia ca suspensia nu lucreaza cum ar trebui... Dar poate ca este doar o "parelnita" de a mea

Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
-
- just curious
suspensie fata
Am gasit un mecanic linga Arad,am vorbit cu el si mi-a schimbat toate cele 4 sfere de la suspensie +sfera centrala pe fata.
Masina merge ca un vis si nici nu mai aud tacanitul de la bila sferei centrale.Omul se pricepe si nici nu lucreaza scump.Are un Citroen xantia diesel pt. piese de schimb.Sferele le-am luat cam cu 130.lei buc. din Timisoara noi.Il chema Sorin si are nr. tel
0744917120.Multumesc pt. ajutor si sfaturi, mai tinem legatura pt. ca mai am probleme si cu ABS dar bugetul s-a cam dus.
Spor la treaba la toata lumea
Lucian
Masina merge ca un vis si nici nu mai aud tacanitul de la bila sferei centrale.Omul se pricepe si nici nu lucreaza scump.Are un Citroen xantia diesel pt. piese de schimb.Sferele le-am luat cam cu 130.lei buc. din Timisoara noi.Il chema Sorin si are nr. tel
0744917120.Multumesc pt. ajutor si sfaturi, mai tinem legatura pt. ca mai am probleme si cu ABS dar bugetul s-a cam dus.
Spor la treaba la toata lumea
Lucian
Înapoi la “Hidraulica - Xantia”