Pompa hidraulica
Moderator: Echipa Tehnica
- florin_budea
- pasionat
Pompa hidraulica
La ce pret se ridica o pompa hidraulica pe Xantia in 6 pistonase.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Am mutat-o la Xantia.
Depinde de unde o cumperi. Depinde daca e noua sau SH, etc.
Arunca un ochi aici: www.gsfcarparts.com
Depinde de unde o cumperi. Depinde daca e noua sau SH, etc.
Arunca un ochi aici: www.gsfcarparts.com
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- florin_budea
- pasionat
- cristian_v
- pasionat
O pompa noua e in jur de 600 euro, cea cu 165 lire e sigur reconditionata.
Depinde de data fabricatiei, incepand cu 94 sunt 6+2, dar nu din ianuarie. A mea e din octombrie si e 6+2
Pompele pot fi diferite in functie de model (iesirile paralele sau decalate fata de intrare) cat si diametrul fuliei depinde de motorizare, diesel sau benzina
Depinde de data fabricatiei, incepand cu 94 sunt 6+2, dar nu din ianuarie. A mea e din octombrie si e 6+2
Pompele pot fi diferite in functie de model (iesirile paralele sau decalate fata de intrare) cat si diametrul fuliei depinde de motorizare, diesel sau benzina
- florin_budea
- pasionat
Am o pompa mai noua , am folosit-o in jur de 6 luni, cand am schimbat motorul am lasat tot acea pompa care era pe motor si oricum era situata sus nu jos, cineva m-a intrebat cat cer pe ea , am cerut 4 mil. dar daca zici ca o pompa noua costa in jur de 600 eur am sa-i cer in jur de 10 mil.Mai noua este pompa. Ea a fost cumparata de tatal meu si nu am stiu pretul ei.
nu costa 600 EU noua, terminati. pretul la GSF e pentru o pompa noua, nu reconditionata. daca vrei sa stii de care ai uita-te si vezi daca ies doua conducte metalice din ea sau doar una. cea din care ies 2 e 6+2
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- cristian_v
- pasionat
khan scrie:nu costa 600 EU noua, terminati. pretul la GSF e pentru o pompa noua, nu reconditionata. daca vrei sa stii de care ai uita-te si vezi daca ies doua conducte metalice din ea sau doar una. cea din care ies 2 e 6+2
Citat de pe site GSF
"Citroen Hydraulics
Many of the above items are genuine Citroen boxed products, although hydraulic pumps, pinion and flow valves are reconditioned units, due to the high cost of new items."
O sa-ti spun dupa-masa pretul exact al unei pompe 6 pistoane, una 6+2 costa 677 Euro TTC la Citroen, cele cu 6 nu sunt mult mai ieftine...
- cristian_v
- pasionat
Înapoi la “Hidraulica - Xantia”