Offtopic: Site forum
Moderator: Echipa Tehnica
Offtopic: Site forum
Site-ul asta pentru forum e gazduit la careva dintre forumisti care au posibilitatea asta sau pe banii personali ai unuia dintre ei? Sau e o sponsorizare ceva?
Ca daca se dau bani pentru el poate ar fi bine sa-i ia careva de urechi pe cei care fac hosting si sa-i roage fortat sa-si tuneze mai bine mysql-ul de pe rablele lor de servere, sa puna limite per utilizatori, etc, sa nu se mai duca in lumea lui site-ul in weekenduri sau chiar si in mijlocul zilei.
Ca daca se dau bani pentru el poate ar fi bine sa-i ia careva de urechi pe cei care fac hosting si sa-i roage fortat sa-si tuneze mai bine mysql-ul de pe rablele lor de servere, sa puna limite per utilizatori, etc, sa nu se mai duca in lumea lui site-ul in weekenduri sau chiar si in mijlocul zilei.
Daca te uiti in josul paginii, ai sa vezi ca scrie acolo: "Gazduit prin amabilitatea C&V neTdesign".
Deci, noii suntem datori lor pentru amabilitate nu ei noua, pentru ca nu se da nici un ban pe treaba asta.
Asa ca, daca din cand in cand mai fac cate o revizie la servere, e treaba lor.
Daca ai posibilitatea de a gazdui pe termen nelimitat si cu banda suficient de buna, ia, te rog, legatura cu WLD. Eu mi-am exprimat de mai multe ori dorinta de a sponsoriza Clubul cu banii necesari achizitionarii unui alt soft, de ex. Bulletin Board.
Dar, stii cum se spune: " Si dat, si rugat...nu se poate!"
Deci, noii suntem datori lor pentru amabilitate nu ei noua, pentru ca nu se da nici un ban pe treaba asta.
Asa ca, daca din cand in cand mai fac cate o revizie la servere, e treaba lor.
Daca ai posibilitatea de a gazdui pe termen nelimitat si cu banda suficient de buna, ia, te rog, legatura cu WLD. Eu mi-am exprimat de mai multe ori dorinta de a sponsoriza Clubul cu banii necesari achizitionarii unui alt soft, de ex. Bulletin Board.
Dar, stii cum se spune: " Si dat, si rugat...nu se poate!"
Si eu pot cotiza pt achizitionarea unui nou soft.
Intrebare1: Nu sunt atatea softuri gratis, care sunt si mai evoluate ca asta? De ce nu se face trecerea la un astfel de soft? Am inteles ideea de retro, dar parca s-ar cere o schimbare in nou..Parerea mea!!
Intrebare2: Daca C&V gazduiesc, de ce nu au si ei o reclama pe site?
Intrebare1: Nu sunt atatea softuri gratis, care sunt si mai evoluate ca asta? De ce nu se face trecerea la un astfel de soft? Am inteles ideea de retro, dar parca s-ar cere o schimbare in nou..Parerea mea!!
Intrebare2: Daca C&V gazduiesc, de ce nu au si ei o reclama pe site?
Matrixu scrie:Si eu pot cotiza pt achizitionarea unui nou soft.
In principiu sepoate face upgrade la o alta versiune de PHP BB sau se poate folosi alta aplicatie pentru forum (ca PHP BB e plin de dureri, probabil daca nepunem oleaca capul reusim sa ne spargem forumul in mai putin de 10 minute

Pe de alta parte, nu stiu ce tema s-a ales sau daca cineva l-a recustomizat, toate chestiile pe forumul asta sint foarte vizibile, sint foarte la indemina (idem pe hondafan.ro). Daca va veti uita pe peugeotclubromania sau pe forum.4tuning.ro care folosesc vBulletin nu va veti mai simti chiar in largul vostru (desi sint ok si alea, iar pe partea de intretinere au mai putine buguri

Mie mi se pare ok cum e acum, doar ca intreruperile astea peste weekend si uneori si in timpul zilei sint enervante, si nu sint cauzate de aplicatia forum, ci de celelalte lucruri folosite de ea (in principiu problema e de la serverul de baze de date mysql, si uneori pian nameserverele pentru domeniul clubcitroen.ro si site-ul poate merge dar nu stie nimeni cine e www.clubcitroen.ro).
Dar daca e gratis... nu cred ca mai are sens sa ne plingem

Si eu am remarcat problemele astea cu forumul si ma miram ca nu se mai plange nimeni de ele. Initial am banuit ca e conexiunea mea la Internet de vina, dar acum m-am lamurit.
Exista o vorba, sa nu cauti calul de dar la dinti. Daca-i pe gratis, e normal sa mai si pice din cand in cand. Lucrul asta se-ntampla si la conexiuni platite pe bani grei, dar acolo poti face scandal in caz ca apare asa ceva.
Exista o vorba, sa nu cauti calul de dar la dinti. Daca-i pe gratis, e normal sa mai si pice din cand in cand. Lucrul asta se-ntampla si la conexiuni platite pe bani grei, dar acolo poti face scandal in caz ca apare asa ceva.
Si marele softpedia pica in draci...ce-i drept nu pt mult timp, dar pica..eu nu vad nici o problema ca mai pica..asta e.
Din punctul meu de vedere, singurul lucru care l-as schimba ar fi softul..
Cat despre spart forumuri/siteuri si etc...cate nu sunt la fel,dar care ar fi scopul sa faci asa ceva? Poate doar de fun, si sper sa nu se gaseasca nici un amator.
Din punctul meu de vedere, singurul lucru care l-as schimba ar fi softul..
Cat despre spart forumuri/siteuri si etc...cate nu sunt la fel,dar care ar fi scopul sa faci asa ceva? Poate doar de fun, si sper sa nu se gaseasca nici un amator.
Ultima oară modificat Mar 19-Dec-2006 14:30 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.
gresit, serverul merge pe mysql, server free. PHP-ul e the same, nu ai ce upgrade sa ii faci
daca e neaparat nevoie se poate pune la noi in datacenter
ev. se poate face o chestie sa mearga si pe serverul actual si pe al nostru
bineinteles ca oferta este free
daca se doreste astept pe PM sau direct pe office@mach9dotcom.net
daca e neaparat nevoie se poate pune la noi in datacenter

bineinteles ca oferta este free

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”