Erori Forum
Moderator: Echipa Tehnica
daca s-a intamplat din cauza topicurilor prea multe, eu propun asa! haideti sa stergem toate topicurile de genul test comparativ C6-serie5 sau ce a mai castigat sebastian loeb, sau despre C1 cup, filmulete de pe youtube cu Bx-e etc. adica mai exact topicurile vechi care nu se refera la probleme tehnice sau de alt gen pe care cineva ar fi interesat sa le citeasca pe viitor. nu cred ca ca o sa caute cineva in arhiva ce parere aveau forumistii in 2006 despe nu stiu ce concept de la vremea aia.(dau niste exemple)
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
"Masina timpului" sau forum "Club Citroen Rom
Nu stiu de ce Dumnezeu sunt problemele acestea la forum...ma chinui sa scriu de dimineata un post si...nimic...
...
Chiar nu se poate imbunatatii atat forma cat si functionalitatea acestuia?
Nu are nimic care sa te imbie la el, nu e deloc "prietenos" si pe langa acest disconfort mai si functioneaza alambicat...
Imi pune un raspuns dat pe la orele 11.00 in data de 09.12.2007 (duminica), in data de 08.12.2007 la orele 21.01...
Ar muri de invidie Einstein sa vada cum s-a ajuns ca apeland la un banal forum, poti calatori in timp...
Tare ciudat si...tare dezamagit...
Cata

Chiar nu se poate imbunatatii atat forma cat si functionalitatea acestuia?
Nu are nimic care sa te imbie la el, nu e deloc "prietenos" si pe langa acest disconfort mai si functioneaza alambicat...
Imi pune un raspuns dat pe la orele 11.00 in data de 09.12.2007 (duminica), in data de 08.12.2007 la orele 21.01...
Ar muri de invidie Einstein sa vada cum s-a ajuns ca apeland la un banal forum, poti calatori in timp...
Tare ciudat si...tare dezamagit...
Cata
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu spre exemplu as vrea sa mai vad in viitor filmulete cu BX, CX si chiar C1. Problema nu se pune asa. Problema se pune ce putem face noi ca sa rezolvam problema.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Hosting bun undeva si spatiu pentru baza de date....Altceva chiar nu trebuie.
Daca hostingul exista, atunci trebuie spatiu mai mult alocat pt BD
@AlexD esti constient ca e o remarca rautacioasa si acida, cum ca d-aia se strica forumul datorita posturilor prea multe, sau posturilor dublate..
PS:..daca tot faceti mutarea aceasta a hostingului, incercati sa faceti si un update la phpBB..Cel putin la versiunea 2.0
Daca hostingul exista, atunci trebuie spatiu mai mult alocat pt BD
@AlexD esti constient ca e o remarca rautacioasa si acida, cum ca d-aia se strica forumul datorita posturilor prea multe, sau posturilor dublate..
PS:..daca tot faceti mutarea aceasta a hostingului, incercati sa faceti si un update la phpBB..Cel putin la versiunea 2.0
-
- pasionat
Buna ziua ,
Si eu, in ultima saptamina, am aceiasi problema aratata si de unii utilizatori ai forumului si anume dupa ce introduc un mesaj primesc anuntul EROARE GENERALA ....DEBUG MODE.
In plus, eu care am scris in jur de 20 de mesaje apar in ultimele zile cu 1 mesaj indiferent cite mesaje scriu.
Si eu, in ultima saptamina, am aceiasi problema aratata si de unii utilizatori ai forumului si anume dupa ce introduc un mesaj primesc anuntul EROARE GENERALA ....DEBUG MODE.
In plus, eu care am scris in jur de 20 de mesaje apar in ultimele zile cu 1 mesaj indiferent cite mesaje scriu.
AUTOMOBILELE CITROEN M-AU FASCINAT DINTOTDEAUNA ; FIE CA A FOST VORBA DE NOUL DS , CX , XM SAU XANTIA.
Eroare generala
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './BB2_db/phpbb_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('asta', 0), ('bine', 0), ('conteaza', 0), ('dea', 0), ('depinde', 0), ('diferenta', 0), ('farurile', 0), ('gratis', 0), ('mai', 0), ('mi', 0), ('mine', 0), ('nici', 0), ('parearea', 0), ('reglezi', 0), ('stock', 0), ('unu', 0)
Line : 232
File : /home/siteuri/www.cniculescu.ro/forum/includes/functions_search.php
deci nu pot creea topic sau sa postez
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './BB2_db/phpbb_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('asta', 0), ('bine', 0), ('conteaza', 0), ('dea', 0), ('depinde', 0), ('diferenta', 0), ('farurile', 0), ('gratis', 0), ('mai', 0), ('mi', 0), ('mine', 0), ('nici', 0), ('parearea', 0), ('reglezi', 0), ('stock', 0), ('unu', 0)
Line : 232
File : /home/siteuri/www.cniculescu.ro/forum/includes/functions_search.php
deci nu pot creea topic sau sa postez
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
situatie este clara ... nu functioneaza cum trebuie ..
solutie (numai ca asta necesita ceva timp disponibil) ar fi schimbarea hostingului si totodata si schimbarea versiunii de phpBB ...
mai aveti ceva rabdare ...
solutie (numai ca asta necesita ceva timp disponibil) ar fi schimbarea hostingului si totodata si schimbarea versiunii de phpBB ...
mai aveti ceva rabdare ...

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”