De ce asa?

Aici sunt asteptate sugestiile de imbunatatire a forumului.

Moderator: Echipa Tehnica

tgyby
pasionat

De ce asa?

Mesajde tgyby » Vin 06-Oct-2006 22:09

citez mesajul D-lui Nicum :"Mesajele off-topic au fost sterse. Pentru ca in mesaj s-au dat detalii de contact si pentru ca ele nu apartin unui membru al clubului, topicul se inchide.
Daca tgyby vrea sa posteze poze sau sa ne anunte ca masina s-a vindut, il rog sa-mi dea un mesaj pentru actualizare."

Nu inteleg cum unii moderatori sau ce sunt isi permit sa inchida topicuri fara sa intrebe sau sa macar sa dea un avertisment!!!!!
nu este posibil asa ceva !! am postat un anunt al unui amic de al meu ...ca de altfel este membru al acestui club!!!!! atentie!! este membru al clubului !! dar nu prea stie sa umble cu calculatoarul si m-a rugat pe mine sa fac asta in locul lui! ....si masina nu s-a vandut!! anunt inca valabil!!
De unde pana unde se sterg mesajele off topic ?? de ce nu se lasa..poate din acele discutii adicente sau pe langa subiect nasc alte idei care pot ajuta pe cel ce a deschis topicul !

DOMNULE DRAGA @NICUM MI SE PARE MIE SAU TE CAM INTRECI CU GLUMA , VAD CA DUMNEATA VREI SA FACI CE VREI CU ACEST FORUM SI STERGI CUM VREI DUMNEATA TOPICURILE , SA ITI FACI STICKY DUPA PLACEREA INIMII... NU AI DECAT DAR EU NU ACCEPT ASA CEVA CA SI UTLIZATOR DE FORUM SI CA IUBITOR DE CITROEN!!!

am observat o oarecare aversiune in conversatiile dvs. in orice topic! eu stiam ca forumul este o comunitate unde se discuta calm, se schimba informatii etc. nu un lagar de concentrare unde se discuta numai ce doreste moderatorul!!! daca am gresit..oki poti sa imi zici : Uite ai gresit sa nu se mai intalmple! Sunt perfect de acord ca daca gresesc sa platesc...dar nu asa ..asa ceva nu se face!
Nu sunt genul care sa ma cert , sau sa port ura cuiva, sunt un om simplu si iubitor de frumos(CITROEN BX)!

Ce va rog este sa nu ma faceti sa regret faptul ca sunt membru clubului Citroen!

PS: propun o utilitate a forumului , cand gresesti cu ceva sa fii atentionat printr-un mail faptul ca ai scris aiurea sau ca ai pus niste date necorespunzatoare!
Drum Bun!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Sâm 07-Oct-2006 09:42

tgyby, pe acest forum nu sunt agreeate anunturile tip computergames, pe care le stii foarte bine, acelea puse pentru un prieten, care, saracul de el,este atat de fraier incat nu poate apasa pe tastatura.
roaga-ti prietenul sa scrie el, daca e membru al forumului ( ma indoiesc ca si al clubului), macar sa-l cunoastem si noi.

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 07-Oct-2006 10:38

De unde pana unde se sterg mesajele off topic ?? de ce nu se lasa..poate din acele discutii adicente sau pe langa subiect nasc alte idei care pot ajuta pe cel ce a deschis topicul !

@nicum a vrut sa protejeze intr-un fel subiectul in care se vindea un BX iar discutia deviase... Ca o concluzie, din mesajele sterse reiesea faptul ca trebuie sa-ti schimbi culoarea masinii si sa te lasi de Rapid.
Mai multe explicatii gasesti in regulamentul forumului la cap.I si cap.II pct.5.1.

tgyby
pasionat

Mesajde tgyby » Sâm 07-Oct-2006 21:32

ce discutie deviase?
si cine a postat in topicul meu?? pentru ca eu nu am apucat sa vad nimik! ca a avut cineva grija ! este vorba e un user pe nume "corsicanu" sau asa ceva...care nu isi mai stia userul sau parole de acces si din comoditate si ipsa de timpm-a rugat pe mine, eu care stau mai mult pe net! si nu umblu cu nici un fel de vrajeala gen computer games...
a fost doar un gest amical
si asta nu a fost anunt de genul celor de pe computergames...
dar asta e..nu sunt singurul care m-am lovit de problemele astea...credeam ca gesesc intelegere pe acest forum..dar se vede treaba ca ma insel... moderatorii se cam grabesc in actiunile lor...
asta a fost ultimul meu anunt pe forumul citroen......sincer imi pare nespus de rau.....dar obscuritatea unor oameni ma impinge la astfel de gesturi!
drum bun!

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 07-Oct-2006 21:39

si cine a postat in topicul meu?? pentru ca eu nu am apucat sa vad nimik!

Nu ai pierdut nimic.Crede-ma!Tot ce a sters nicu nu avea nici o legatura cu anuntul de vanzare. :wink:
moderatorii se cam grabesc in actiunile lor...

Sunt oameni si ei... incearca sa-i intelegi.
Ultima oară modificat Sâm 07-Oct-2006 21:40 de către MARIAN, modificat 1 dată în total.

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Sâm 07-Oct-2006 21:39

:-h

latter edit :

pentru cine nu stie ce inseamna :-h : este emoticonul din messenger care face "pa" cu mana.
Ultima oară modificat Sâm 07-Oct-2006 21:51 de către alexd, modificat de 2 ori în total.

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Sâm 07-Oct-2006 21:47

tgyby scrie:asta a fost ultimul meu anunt pe forumul citroen......sincer imi pare nespus de rau.....dar obscuritatea unor oameni ma impinge la astfel de gesturi!
drum bun!

si ce te astepti sa se intample acum, vrei sa vezi moderatoru' pupandu-ti rotile de la bx si implorandu-te sa te intorci printre noi?
ce intelegi prin "obscuritatea unor oameni " ? pe tine te-a jignit cineva de aici? te-a facut vreun membru al forumului in vreun fel? te rog frumos sa-ti ceri TU scuze fata de cuvintele adresate membrilor clubului, sincer ma simt lezat si...obscur :D .
Daca nu sunt prea indiscret, cati ani ani? este doar o pura curiozitate de-a mea.
Eu sunt unul din cei carora nicu le-a sters zeci de mesaje. nu m-am suparat, ci din contra m-am ambitionat sa-i dau si mai mult de lucru. ma uraste pentru asta? il urasc eu pentru asta? never, oricare ar fi acel membru al clubului.

in final, da-mi voie sa te citez:
Drum Bun!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 08-Oct-2006 00:37

Lasati copiii sa vina spre forum!
Nu-i mai indepartati, ei sunt viitorii posesori de BX-uri, CX-uri si DS-uri 8)

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Dum 08-Oct-2006 09:58

nu-i opreste nimeni, si nici nu-i tine nimeni cu forta!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Dum 08-Oct-2006 10:03

eu imi cer scuze, si fata de nicum si fata de tgyby, dar prea ati devenit stricti vis a vis de offtopic.
Cosmin
high energy music expression

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Dum 08-Oct-2006 13:45

@tgyby: posturile care au urmat dupa postul tau de vinzare, erau numai mistouri, fara nici o legatura cu obiectul anuntului. Pentru ca nu era anuntul tau si pentru ca sectiunea vinzari nu este sectiunea diverse (adica mai relaxata dpv regulament) am sters posturile respective. Mai exista si motive tehnice: spatiul care gazduieste forumul e limitat.
Daca amicul tau are cont pe forum si si-a uitat parola, exista un link numit "Mi-am uitat parola" si problema se rezolva in citeva minute. :wink:
Anuntul tau exista aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3086 si cine e interesat gaseste acolo detaliile de contact.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Dum 08-Oct-2006 15:19

eu n-am facut misto, am intrebat doar daca-i rapidist, dupa id si dupa culoarea visinie a masinii lui tgyby geesh...
repet, nu era misto, era offtopic :oops: dar cam atat! si parca esti prea strict nicule, uneori, uite ce sensibili sunt unii :wink: .
inca o data all apologies!
Cosmin

high energy music expression

tgyby
pasionat

Mesajde tgyby » Dum 08-Oct-2006 20:06

sa raspund totusi...."rautatilor" voastre :lol:
sunt un pic rapidist...nu mult.... :enforcer:
rotile bx-ului are cine sa le pupe... vreo 20 de caini si vre 15 matze :twisted: (rupeleash cozile!!)
in rest imi CER SCUZE OFICIAL daca am fost deplasat cu afirmatiile mele , dar am fost pus intr-o situatie jenanta..mi-a trecut ..v-am spus ca nu tin la suparare..
sper sa ne putem intalni la viitoarea intalnire Citroen si sa dam mana :wink: si sa uitam de viciile de procedura O:)
drum bun!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 09-Oct-2006 09:38

Subscriu la ce a zis @bezz, deh, doar i-am tinut isonul! :P

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 09-Oct-2006 09:56

@tgyby ... nu ai de ce sa te superi ... ca nicum ti-a zis ca poate redeschide ...

oricum ..fata de alte forumuri asta este cat de cat organizat ...
daca vreti sa batem campii si sa sarim din una in alta o luam pe arata la diverse ...
la vanzari riscai ca anuntul tau ( plecat de la poza din avatar) sa nu se mai vada de restul de comentarii off topic ( nu rautacioase) ...

incercam sa ne tinem de niste regului ... o mai luam si pe aratura ... cateodata ... unul dintre noi isi da seama de asta si face o corectie ... doar atat ... pana la urma daca e sa privim strict partea de vanzare nicum a facut un bine ...

si daca gresim ..gresim ...de asta se poate discuta ... cu putina bunavointa sigur se poate ajunge la un numitor comun ...

hai sa nu mai punem nici9 unul mana pe bata asa de repede ...daca ne sare tandara ... asta e ... dar hai sa nu mai sarim ca arsi ...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”