Erori Forum
Moderator: Echipa Tehnica
Erori Forum
Dupa cate un clic imi apare uneori mesajul urmator in loc de un topic:
>>>
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
A semi colon character was expected. Error processing resource 'http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3112'. Lin...
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=52" title="Tips&Tricks C4" />
-----------------------------------...
<<<
E total aleator, se rezolva dupa unul sau mai multe F5-uri. Sau Ctrl+N. Dar e cam annoying, i se mai intampla asa ceva cuiva?
>>>
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
A semi colon character was expected. Error processing resource 'http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3112'. Lin...
<link rel="chapter forum" href="viewforum.php?f=52" title="Tips&Tricks C4" />
-----------------------------------...
<<<
E total aleator, se rezolva dupa unul sau mai multe F5-uri. Sau Ctrl+N. Dar e cam annoying, i se mai intampla asa ceva cuiva?
Ultima oară modificat Vin 03-Noi-2006 07:57 de către snatchro, modificat 1 dată în total.
Am incercat deunazi sa accesez forumul si am primit asa ceva:
>>
Couldn't obtain category list.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order FROM phpbb_categories c, phpbb_forums f WHERE f.cat_id = c.cat_id GROUP BY c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order ORDER BY c.cat_order
Line : 120
File : /var/www/www.cniculescu.ro/forum/includes/functions.php
<<
Acum insa merge fara probleme ;)
>>
Couldn't obtain category list.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order FROM phpbb_categories c, phpbb_forums f WHERE f.cat_id = c.cat_id GROUP BY c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order ORDER BY c.cat_order
Line : 120
File : /var/www/www.cniculescu.ro/forum/includes/functions.php
<<
Acum insa merge fara probleme ;)
Dificultati tehnice
Ce se intampla in ultimul timp cu forumul?
De multe ori nu reusesc sa accesez forumul, primesc tot felul de erori de baza de date.
Sunt probleme ?
De multe ori nu reusesc sa accesez forumul, primesc tot felul de erori de baza de date.
Sunt probleme ?
Probleme tehnice?
Tocmai incercam sa fac un topic nou, in care sa ma lamuresc si eu ce se intampla cu forumul in ultimul timp, de ce nu pot accesa siteul cate juma de zi primind doar erori de baze de date, si cand sa-l postez am primit urmatoarea eroare:
Eroare generala
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './BB2_db/phpbb_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('accesez', 0), ('baza', 0), ('date', 0), ('dificultati', 0), ('erori', 0), ('felul', 0), ('forumul', 0), ('intampla', 0), ('ori', 0), ('primesc', 0), ('probleme', 0), ('reusesc', 0), ('se', 0), ('tehnice', 0), ('ultimul', 0)
Line : 232
File : /home/siteuri/www.cniculescu.ro/forum/includes/functions_search.php
Ce se intampla ?
Eroare generala
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './BB2_db/phpbb_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('accesez', 0), ('baza', 0), ('date', 0), ('dificultati', 0), ('erori', 0), ('felul', 0), ('forumul', 0), ('intampla', 0), ('ori', 0), ('primesc', 0), ('probleme', 0), ('reusesc', 0), ('se', 0), ('tehnice', 0), ('ultimul', 0)
Ce se intampla ?
Tocmai incercam sa fac un topic nou, in care sa ma lamuresc si eu ce se intampla cu forumul in ultimul timp, de ce nu pot accesa siteul cate juma de zi primind doar erori de baze de date, si cand sa-l postez am primit urmatoarea eroare:
Eroare generala
DEBUG MODE
Ce se intampla ?
Eroare generala
DEBUG MODE
Ce se intampla ?
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
foarte multi de prin firmele de hosting incerca sa invete calculatoare urmand principiu "ia sa vedem ce (poate) face butonul asta"
... de unde (cred) si problemele cu forumul nostru drag ...

'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
alexd, inainte sa sari frate cu paru', mai gandeste-te ca poate nu sunt vinovat. eu am postat topicul " ce se intampla cu forumul???" cu mult timp inainte sa mai apara altele de acest gen, fie scrise de mine fie de altcineva. ca a aparut la cateva zile dupa data la care am incercat sa-l postez nu e vina mea. 

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”