cine ma poate ajuta am ramas fara servodirectitie?
saxo 75 Cp automatic din 2001
imi inflienteza si transmisia ?
pompa servo
Moderator: Echipa Tehnica
-
- Pro Motor Rm.Valcea
INCEARCA mai intai sa verifici una din sigurantele alea mari din cutia de sigurante de sub capota. La VTS-ul meu se ardea mereu la un interval de 6 luni.
Ai o pompa hidraulica actionata electric si daca nu e curent...
Poate e ceva simplu si nu are rost sa faci drumuri pe la service.
Luni pot sa-ti spun care e exact siguranta, dar nu sunt decat 4, asa ca e simplu.
Mugurel
Ai o pompa hidraulica actionata electric si daca nu e curent...

Poate e ceva simplu si nu are rost sa faci drumuri pe la service.
Luni pot sa-ti spun care e exact siguranta, dar nu sunt decat 4, asa ca e simplu.
Mugurel
merci
am sa incerc azi, si eu sper sa fie ceva electric minor ca am facut o pauza de 30 min si pe urma n-a mai mers
dar mai are o problema la pompa este un por fin in capacul de la pompa si am pierdut la 6000 km in doua luni 1.5 L ulei pe care am grija sa- completez si as vrea sa o desfac si sa o lipesc , oare ar trebui sa stiu ceva care sa nu-mi permita sa-i desfac capacul?
in legatura cu siguranta am sa te anunt ce am facut
meci inca o data
dar mai are o problema la pompa este un por fin in capacul de la pompa si am pierdut la 6000 km in doua luni 1.5 L ulei pe care am grija sa- completez si as vrea sa o desfac si sa o lipesc , oare ar trebui sa stiu ceva care sa nu-mi permita sa-i desfac capacul?
in legatura cu siguranta am sa te anunt ce am facut
meci inca o data
pompa servo
salutare
Am verificat sigurantele si erau in regula, asa ca am mers pe firul de alimentare al pompei si am gasit un releu mic cred cu patru picioruse care avea mufa carbonizata si un piciorus, l-am shimbat cu unul gasit in masina de la fostul proprietar ce avea 4 picioruse.
Am taiat un piciorus sa fie identic cu cel de pe masina , care avea si el unul taiat, dupa care a mers am mai facut o plimabare doua si iar nu mai merge desi releul pare sa functioneze.
Este posibil sa fie un contact intrerupt la mufa carbonizata-am sa mai verific
mersi si la revedere
nicu
Am verificat sigurantele si erau in regula, asa ca am mers pe firul de alimentare al pompei si am gasit un releu mic cred cu patru picioruse care avea mufa carbonizata si un piciorus, l-am shimbat cu unul gasit in masina de la fostul proprietar ce avea 4 picioruse.
Am taiat un piciorus sa fie identic cu cel de pe masina , care avea si el unul taiat, dupa care a mers am mai facut o plimabare doua si iar nu mai merge desi releul pare sa functioneze.
Este posibil sa fie un contact intrerupt la mufa carbonizata-am sa mai verific
mersi si la revedere
nicu