Difuzoare audio spate

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

FlorinAlex
just curious

Difuzoare audio spate

Mesajde FlorinAlex » Dum 10-Apr-2011 08:25

Salut am un citroen saxo 1.1 an 2000 as dori sa stiu cum se pot skimba boxele spate . mai exact cum se da jos panoul din fata boxei acela cu fante de aerisire . Multumesc anticipat si imi cer scuze daca nu mam incadrat in categoria care trebuia :)

FlorinAlex
just curious

Mesajde FlorinAlex » Lun 11-Apr-2011 13:30

nu este nimeni care sa se priceapa la boxe :cry: ? :?: :?: :?: :cry:

florin trifan
pasionat

Mesajde florin trifan » Mar 12-Apr-2011 20:25

salut.ai varianta in 2 usi?
daca ai aceasta varianta nu se pot scoate acele grilaje de la aerisire de pe spate,ca ele sunt pentru aerisire.eu mi-am decupat acolo si mi-am bagat niste boxe ca pe fata,ca nu am vrut sa-mi tai acel placaj de pe spate k eu mai car din cand in cand cu masina si nu vroiam sa ma incomodeze boxele.
mult succes,daca vrei iti trimit si poze cum le-am pus.
numai bine

FlorinAlex
just curious

Mesajde FlorinAlex » Mar 12-Apr-2011 20:35

florin trifan scrie:salut.ai varianta in 2 usi?
daca ai aceasta varianta nu se pot scoate acele grilaje de la aerisire de pe spate,ca ele sunt pentru aerisire.eu mi-am decupat acolo si mi-am bagat niste boxe ca pe fata,ca nu am vrut sa-mi tai acel placaj de pe spate k eu mai car din cand in cand cu masina si nu vroiam sa ma incomodeze boxele.
mult succes,daca vrei iti trimit si poze cum le-am pus.
numai bine
intradevar am varianta in 2 usi :) totusi am reusit sa dau jos capitonajul....:) dar nu mash supara daca miai trimite nijte poze :D pentru ca mar interesa daca in locul suportului pentru difuzoare de 10 cm as putea monta unele de 13 :)

florin trifan
pasionat

Mesajde florin trifan » Dum 17-Apr-2011 20:07

sal.scuze dar nu prea am avut timp sa-ti pun poze sa vezi cum stau boxele acolo in spate,dar vezi ca am scris eu intr-un mesaj,oricum au intrat niste boxe la fel ca in fata,nu stiu exact dimensiunea.
sunt pozitionate intre acea aerisire si usa spre fata,aproape de acel buzunar micut de pe spate si decupezi acolo.
o sa fac si eu poze sa iti arat cum le am puse dar nu prea am timp.
numai bine

florin trifan
pasionat

Mesajde florin trifan » Dum 03-Iul-2011 20:52

sal.scuze de intarziere cu pozele alea dar nu am avut timp.sper sa-ti fie de ajutor
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

bkd
just curious

Mesajde bkd » Sâm 09-Iul-2011 19:07

Parerea mea e ca e mai comod si mai eficient sa montezi difuzoare pe panoul de la portbagaj. Eu am procedat asa si nu regret. Am pus niste difuzoare coaxiale hertz690, puterea si calitatea sunetului e mai mare decat cu cele de 10cm. Spor la lucru!
saxo vts

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 09-Iul-2011 23:18

Eu cred ca cel care vrea sa monteze difuzoarele in stilul celor din poze, trebuie sa stie urmatoarele lucruri:
-cand cineva va sta pe locurile din spate, din acele difuzoare nu se va mai auzi (aproape) nimic, acestea devenind inutile.
-in cazul in care nu sta nimeni pe locurile din spate, pe locurile din fata se vor auzi doar sunetele medii eventual joase daca difuzorul are. Cele inalte sunt directionale, deci nu vor fi auzite.
- dupa parerea mea este o pozitionare nefericita, varianta cu difuzoarele in spate sub luneta are si ea dezavantaje dar mi se pare mai buna in situatia data.
"If in doubt, flat out!"

FlorinAlex
just curious

Mesajde FlorinAlex » Mar 02-Aug-2011 19:28

am reusit sa le montez in locurile destinate lor si se aud excelent se observa ca sunt 4 difuzoare montate
Imagine

Imagine

multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi :)

Înapoi la “Electrica - Saxo”