1. aveti idee daca se poate face cumva sa se inchida usile automat (am inchidere centralizata) la plecarea de pe loc sau la atingerea unei anumite viteze, un 20-30 km/h?
2. se poate face cumva ca in cazul in care uit vreun geam deschis (pe fata sunt electrice) cand activez alarma sa ma atentioneze, eventual sa le inchida singura?
3. ce fel de benzina imi recomandati? proprietarul anterior mi-a recomandat omv 100. am bagat la inceput din aia. apoi am incrcat de la mol fara plumb de 98. sincer nu am observat nici o diferenta in comportamentul dinamic al masinii. insa la consum mi s-a parut ca e mai mic cu asta de 98 ceea ce mi se pare ciudat intrucat din tot ce am auzit ar trebui sa fie invers. diferenta de pret dintre cele 2 benzine mi se pare irelevanta. 1400 lei/litru ceea ce la un plin inseamna 1l in plus. prefer mol pt ca imi e mai usor asa. cu fara plumb de 95 care e diferenta? merge? ce se poate strica? se justifica in vreun fel diferenta de pret/l ?
4. scaunul de la sofer are o mica problema. nu sta chiar fix pe sina. parca are joc in gaurile din sistemul de fixare fata/spate. nu stiu cum sa explic exact. cam ce credeti ca as putea sa fac sa elimin jocul si implicit zgomotul respectiv?
multumesc anticipat tuturor si astept sugestii