de cand am masina, in jur de 6 luni, o xsara2, tot imi bate ceva in dreapta spate..
de fapt de acolo se aude bataie, din partea dreapta spate..., telescoapele erau un pic uzate, dar am pus noi, si pe fata si pe spate..
chestia este urmatoarea: ca am desfacut bratele de pe spate amandoua bucati, si is in stare foarte buna, rulmentii la fel, am dat puntea spate jos si ... nimik... totul e ok, am verificat bucsele. sunt ok, ce ar putea fi??
toate aceste operatiuni, le-am facut cu un mecanic, eu doar il ajutam putin... nu i-a gasit nici un defect
ce ar putea sa fie, bataia se aude la denivelari... si e ca o bataie de bucsa, de fier pe fier (bucsele sunt ok)
multumesc!
bataie dreapta spate... ajutor!!!
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
-
- simpatizant
da , a masurat-o...
ca am avut mai multe interventii la punte, ca am si ridicat-o un dinte... era prea sus si am puso la loc, si ridicata imi batea..
acum este exact cum e din fabrica
sta dreapta cum te uiti din spate, nu este inclinata in nici o parte..
are niste bucse cu opritor, sunt cu un capat rotund care iasa in jos spre punte, eu ma gandeam ca-s alea, dar mecanicul imi zice cas ok..
ce ar putea sa fie?
ca am avut mai multe interventii la punte, ca am si ridicat-o un dinte... era prea sus si am puso la loc, si ridicata imi batea..
acum este exact cum e din fabrica
sta dreapta cum te uiti din spate, nu este inclinata in nici o parte..
are niste bucse cu opritor, sunt cu un capat rotund care iasa in jos spre punte, eu ma gandeam ca-s alea, dar mecanicul imi zice cas ok..
ce ar putea sa fie?
-
- simpatizant
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
bataie dreapta spate... ajutor!!!
Ia da cu ochii ..nu ai cumva surubul de la roata de rezerva desfacut !
Peace on earth ... War under the blanket !
-
- simpatizant
nu este nici surubul de la roata de rezenrva..
inca mai caut ca nu i-am dat de cap
am scris si mai sus ca am demontat si verificat totul, inclusiv rulmentii, si este totul in regula..
cu toate astea nu am gasit sursa bataii...
imi bate doar la denivelari, la gropi etc..
mariuss nu am gasit ce ai scris la nelamuriri xsara, poate am gasit alt post, asa ca da-mi te rog un link...
dak este despre convergenta rotilor, unghiuri de cadere, geometrie, afla ca totul este ok la mine...
cu toate astea...
inca mai caut ca nu i-am dat de cap
am scris si mai sus ca am demontat si verificat totul, inclusiv rulmentii, si este totul in regula..
cu toate astea nu am gasit sursa bataii...
imi bate doar la denivelari, la gropi etc..
mariuss nu am gasit ce ai scris la nelamuriri xsara, poate am gasit alt post, asa ca da-mi te rog un link...
dak este despre convergenta rotilor, unghiuri de cadere, geometrie, afla ca totul este ok la mine...
cu toate astea...