paco scrie:Cum adica esti "mai multumit"? Cum se exprima aceasta multumire, sau ce o determina?
Chiar sunt curios, eu nu prea fac deosebire intre uleiuri...decat la pret.
Am retinut aluzia, dar nu o iau in considerare!!!!
Cand am luat Berlingo, la ATS recomandau Castrol, baniesc ca nu aveau contract cu Total, si pana la 20 000km am mers cu Castrol, apoi mi-au recomandat Total, si am zis hai sa vedem cum sta treaba, si sa imi pun Total. surpriza: cand aveam motorul rece am aveam cate o scadere de turatie la un moment dat. Prima data mi-am zis ca ca este din cauza motorinei, asa ca am fidicat stafeta in acest plan, am trecut la un nivel superior de calitate (daca exista in RO). Totodata, mi-a crescut si consumul de carburant cu 0,3% (aici s-ar putea sa fi fost din cauza vremii) indiferent de calitatea carburantului. Intre timp, am trecut prin Metro si am vazut ca aveau promotie la Castrol TXT, tinand cont ca se apropia revizia, am cumparat 5l. si l-am pus la revizie.
Am uitat sa spun ca su cu un carburant mai bun tot imi aparea acea scadere de turatie la rece.
Dupa ce am pus din nou Castrol am revenit la vechile cifre si nu mai exista scaderea de turatie. Doar in urma acestei constatari recomand Castrol TXT. De fapt recomand doar masinilor mele!!! :P