Probleme Xsara HDI
Moderator: Echipa Tehnica
Probleme Xsara HDI
Vreau sa stiu daca la cei care mai au Xsara 2.0HDI s-a intamplat sa se sparga o teava care transporta motorina in injectie, io am masina de doi ani si un pic, are 80.000km (am luat-o noua) si de doua ori mi s-a intamplat asta, o data in ianuarie anul acesta si o data prin martie. In ambele dati am fost cu ea la ATS si s-a schimbat teava imediat, din pacate nu am poze, dar daca apuc o sa fac una sa vedeti exact despre ce e vorba. Cei de la service mi-au zis ca asta este un defect din fabrica si ca mai toate patesc lafel.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Teava aia e din metal sau din cauciuc?
Daca e din metal poate plezni de la vibratii si in cazul asta tb sa verifici suportii de motor, modul in care e montata, etc.
Daca e din cauciuc, incearca sa ii pui una mai rezistenta.
Daca e din metal poate plezni de la vibratii si in cazul asta tb sa verifici suportii de motor, modul in care e montata, etc.
Daca e din cauciuc, incearca sa ii pui una mai rezistenta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Nu am patzit, nu am auzit, in schimb justificarea este a la ATS!
A mea este din 2004, deci apropiata de a ta, in schimb am jumate din km tai, insa nici o problema.Raspunsul de la ATS este cam pueril, mi-e cam clar ca nici ei nu stiu cauza, ca altfel te bagau ei la niste reparatzii mai costisitoare.Ghinionul ar fi ca dak scrii la francezi aia te vor trimite tot la ATS, deci esti tot ca intr-o cursa de soareci.
Incearca pareri avizate si de la alte service-uri : ex. Champion sau ProMotor ( Mugurel ) dar da-le mai multe date.
@nicum: din nefericire metalul este prea scump pentru masinile noastre moderne
sigur tre sa fie un cauciuc, supus imbatranirii si eforturilor.
@masca ar mai fi o varianta: ats-ul sa stie ce problema ai, dar datorita faptului ca tu mai esti inca in garantie (n-ai 3 ani nici 100k) sa nu miste nici un deget ca sa remedieze, ca sa te arda in prima zi cand nu esti acoperit de garantie! so watch it, in romania se practica la scara larga chestia asta, vorbeste cu mugurel si cere-i un sfat.
A mea este din 2004, deci apropiata de a ta, in schimb am jumate din km tai, insa nici o problema.Raspunsul de la ATS este cam pueril, mi-e cam clar ca nici ei nu stiu cauza, ca altfel te bagau ei la niste reparatzii mai costisitoare.Ghinionul ar fi ca dak scrii la francezi aia te vor trimite tot la ATS, deci esti tot ca intr-o cursa de soareci.
Incearca pareri avizate si de la alte service-uri : ex. Champion sau ProMotor ( Mugurel ) dar da-le mai multe date.
@nicum: din nefericire metalul este prea scump pentru masinile noastre moderne

@masca ar mai fi o varianta: ats-ul sa stie ce problema ai, dar datorita faptului ca tu mai esti inca in garantie (n-ai 3 ani nici 100k) sa nu miste nici un deget ca sa remedieze, ca sa te arda in prima zi cand nu esti acoperit de garantie! so watch it, in romania se practica la scara larga chestia asta, vorbeste cu mugurel si cere-i un sfat.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca este un cauciuc atunci problema e rezolvabila: exista furtune care suporta presiuni de ordinul zecilor de bari si temperaturi de sute de grade, stiu asta pentru ca am cautat furtune pentru mine. Singura problema e sa reziste la motorina.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- Pro Motor Rm.Valcea
-
- pasionat
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Este din plastic si din nefericre are mufe de plastic (gen cupla rapida).
Citroen a rezolvat problema inlocuind modelul...
Solutia? Nustiu...
sa inteleg ca la cei peste 70000km rulati in mai putin de 2 ani, am avut noroc?

la ce ar trebui sa ma astept?

sa il inlocuiesc preventiv?

-
- simpatizant