sunt aproape hotarat sa-mi aduc din germania o xsara hdi de 90cp insa imi mai trebuie niste "imbolduri" pe care sper sa le gasesc aici

singurele xsara pe care le gasesc la preturi accesibile mie sunt break din 1999-2001 (aprox 6500euro) si asta ma mira ; ma gandesc ca poate break-urile au vreo problema generalizata..
am citit azi niste review-uri pe net si acolo se vorbea cam mult despre probleme si deloc despre calitati( erau review-uri ale posesorilor din diferite tari europene) in principal se vaitau de probleme electrice ( cu airbag-ul un bec care se aprinde in mod repetat ,indicatii eronate ale litrometrului si sondei de ulei ,etc)
ce puteti sa-mi spuneti despre tinuta de drum?cum sta in viraje?initial eram croit pe un peugeot 206 ; franele am inteles ca sunt beton si asta ma bucura
de calitatea motorului nu ma indoiesc si de fapt acesta e singuru punct la care nu am dubii; am sa incerc sa fac un drive test la dealer dar nu stiu cat de relevant va fi avand in vedere ca eu voi avea un model de prin 2000
mie imi place masina ,chiar si in varianta brek; singurul lucru care ma ingrijoreaza este cat de fiabila va fi masina la peste 100k km; o sa trebuiasca sa bag bani multi in ea?
deocamdata nu imi mai vin alte intrebari in minte dar am sa va mai "stresez" cu intrebari
sper sa intru in clubul citroen ca posesor de xsara nu numai ca membru al acestui forum
mersi
cosmin