Salut.
sunt pt prima data pe forum.am masina descrisa mai jos din 20059avea 64k km si e din 2002.
am fost la revizie si mi-au zis(la ats si numai acolo am fost de 2 ori)catreb sa schmb discurile fata si costa 400 si placutele 250.
pe net m-am interesat de oferte si am gasit discuri ZIMMERMAN CU 120 lei si placute ferodo cu 800 lei . ce ziceti? sa le schimb la ats sau in alta parte??la banii astia ? sunt bune?
sistem franare
Moderator: Echipa Tehnica
Re: sistem franare
Hakan scrie:Salut.
sunt pt prima data pe forum.am masina descrisa mai jos din 20059avea 64k km si e din 2002.
am fost la revizie si mi-au zis(la ats si numai acolo am fost de 2 ori)catreb sa schmb discurile fata si costa 400 si placutele 250.
pe net m-am interesat de oferte si am gasit discuri ZIMMERMAN CU 120 lei si placute ferodo cu 800 lei . ce ziceti? sa le schimb la ats sau in alta parte??la banii astia ? sunt bune?
pardon palcutele sunt cu 80 lei
De zimmerman nu am mai auzit pana acum.,iar ferodo aveam de origine si scartaiau ca naiba.Acum am placute Lucas TRW si nu mai scartaie.
Ar fi de preferat sa pui niste discuri mai cunoscute gen Brembo,valeo,trw,bendix. Totusi cum sa se duca discurile la doar 64 K km? Eu am peste 100 si mai merg destul.
Ar fi bine sa mai ceri si o a doua parere.
LE: Apropo,cat e manopera la ats pt toata treaba asta?Nu de alta dar se schimba foarte usor placutele si discurile pe fata.
Ar fi de preferat sa pui niste discuri mai cunoscute gen Brembo,valeo,trw,bendix. Totusi cum sa se duca discurile la doar 64 K km? Eu am peste 100 si mai merg destul.
Ar fi bine sa mai ceri si o a doua parere.
LE: Apropo,cat e manopera la ats pt toata treaba asta?Nu de alta dar se schimba foarte usor placutele si discurile pe fata.
^
^
^
-
- pasionat
www.autokarma.ro ,au acolo si discuri frana si placute
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
... la ford am patit o chestie similara din cauza unui set de placute no name asemanator cu ce ai pus tu pe masina ... aveau niste incluziuni metalice care atunci cand franam ziceai ca se rupe masina in doua ...solutia? am schimbat placutele cu unele de origine Motorcraft (ambalatorul oficial al Ford) care au fost doar cu 50 ron mai scumpe si au functionat impecabil
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...