rulment presiune
Moderator: Echipa Tehnica
rulment presiune
daca apas ambreiajul dispare un zgomot care am impresia ca este zgomot de la rulmentul de presiune [asta din ce mia spus o cunostinta]cand nu este apasat zgomotul persista la relantiu in sarcina nu imi mai dau seama pt ca zgomotul motorului hdi il acopera sau chiar dispare ,acuma oare ce este de facut ?
nu se poate eventual sa mai reglez din cablu de ambreiaj ca zgomotul sa dispara?
nu se poate eventual sa mai reglez din cablu de ambreiaj ca zgomotul sa dispara?
-
- pasionat
-
- pasionat
Kitul contine rulment,placa de presiune si disc ambreiaj.Daca tot umbli schimbi si cablul ,care banuiesc ca-i cu autoreglaj.
Personal,am mers cu masina cam 3000 de km din momentul in care a inceput sa se auda foarte tare si pana l-am schimbat,deci nu trebuie sa te grabesti foarte tare,dar nici sa amani la nesfarsit.
Piesele le cumperi de la un magazin mai rasarit de piese auto si in niciun caz de la citroen pt ca au pret dublu.
Daca vrei exact codul Kitului de ambreiaj te rog sa ma cauti pe messanger :
mariuss_sl si o sa te ajut
Personal,am mers cu masina cam 3000 de km din momentul in care a inceput sa se auda foarte tare si pana l-am schimbat,deci nu trebuie sa te grabesti foarte tare,dar nici sa amani la nesfarsit.
Piesele le cumperi de la un magazin mai rasarit de piese auto si in niciun caz de la citroen pt ca au pret dublu.
Daca vrei exact codul Kitului de ambreiaj te rog sa ma cauti pe messanger :
mariuss_sl si o sa te ajut
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
rulment
gresit.nu e rulmentul.rulmentul,din contra incepe sa se invirta cind apesi ambreajul.ce se aude este zgomotul facut de unul din rulmentii cutiei de viteze care in momentul apasarii pedalei de ambreaj se opreste,culmea.posibil lipsa ulei in cutie.use your brain.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
@psybross... zgomotul pe care il acuzi l-am avut si eu... este de la rulmentul de presiune sau mai bine zis de la ce a ramas din el... din nefericire odata ce ti-a aparut zgomotul raul este produs deja asa ca in cel mai scurt timp trebuie sa schimbi kitul de ambreiaj...
@sandor mihai... stiu ca pare aiurea dar nu mi-am putut explica de ce se oprea scartaitul cand debraiam... cert este ca atunci cand l-am schimbat placa de presiune prezenta santuri adanci in ea iar rulmentul era bucati... odata ce kitul nou a fost instalat scartaitul a disparut complet...
@sandor mihai... stiu ca pare aiurea dar nu mi-am putut explica de ce se oprea scartaitul cand debraiam... cert este ca atunci cand l-am schimbat placa de presiune prezenta santuri adanci in ea iar rulmentul era bucati... odata ce kitul nou a fost instalat scartaitul a disparut complet...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
- abarth_mcm
- pasionat