Am un xsara 2.0 HDI, 2001, break. Am cumaparat-o din Franta si am luat-o cu cauciucuri 195/55 R 15. E ok, nu ating nicaieri,etc. Din pacate pe certificatul francez nu scrie ca la noi care este marimea normala a pneurilor. As dori sa stiu, poate de la cineva care are acelasi tip inmatriculat pe Romania, care sunt dimensiunile normale a acestora. Fac acest apel deoarece aceste dimensiuni sunt cam rare si se gasesc destul de greu. daca s-ar potrivi alta marime poate mi-ar fi mai usor.
Multumesc
Cauciucuri Xsara?
Moderator: Echipa Tehnica
Clar
deci e clar, trebuie sa ma dau peste cap sa cumpar exact acest tip.
un site pe care gasesti o groaza de anvelope cu aceasta dimensiune:
http://www.depozituldeanvelope.ro/advan ... 5%2F55+r15
http://www.depozituldeanvelope.ro/advan ... 5%2F55+r15
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu 

-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Anvelope
In certificatul de inmatriculare ai dimensiuni ,,unice,, 195/55/15. Am aceasi masina din 2004 si am incercat ,,N,, variante . Nu poti pune decat marimea de mai sus mentionata. In Brasov gasesti anvelope AVON 210 ron/buc. --BARUM 195 ron/buc. DUNLOP 255 ron/buc. (cele de vara) dar sunt si de iarna Malatesta (italia) la 190 ron/buc.
Peace on earth ... War under the blanket !
Mda
Nu m-am mai complicat. Am pus aceeasi marime. Am gasit pana la urma, dar foarte greu. Am talon de franta si acolo nu scrie care sunt marimile. Pe stalp nimic.
-
- simpatizant
Re: Cauciucuri Xsara?
rapatzzo scrie:Am un xsara 2.0 HDI, 2001, break. Am cumaparat-o din Franta si am luat-o cu cauciucuri 195/55 R 15. E ok, nu ating nicaieri,etc. Din pacate pe certificatul francez nu scrie ca la noi care este marimea normala a pneurilor. As dori sa stiu, poate de la cineva care are acelasi tip inmatriculat pe Romania, care sunt dimensiunile normale a acestora. Fac acest apel deoarece aceste dimensiuni sunt cam rare si se gasesc destul de greu. daca s-ar potrivi alta marime poate mi-ar fi mai usor.
Multumesc
Eu am xsara din 2004- si am 195.55.r15...