discuri frna
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
discuri frna
E un pret bun !... si sunt produse de calitate atat discurile , cat si placutele ... pune-le cu incredere
Peace on earth ... War under the blanket !
dreams scrie:dar discuri Brembo+placute de frina TRW la 370 lei pt fata ?? is scumpe ??
Bine dar cât din banii ãºtia fac discurile? Eu am gãsit ieri set de discuri (faÞã) Brembo cu 200 lei ºi am preferat sã iau Zimmermann cu 275 pentru cã erau Made in Germany (Ferodo erau 330 lei ºi nu erau sigur fãcute În Belgia). Brembo nu ºtiu unde sunt fãcute (Italia ?????).
Dacã mai iei ºi set de plãcuÞe faÞã de Lucas TRW (cel mai bun raport preÞ calitate) mai adaugi vreo 130 lei.
FereÂşte-te de Ferodo la plĂŁcuĂže dacĂŁ nu comanzi cel puĂžin calitatea medie (sunt vreo trei calitĂŁĂži, FQT e cu granulaĂžie medie, la celelalte nu Âştiu) Âşi cu ambalaj original de Federal Mogul.
Oricum sunĂŁ-mĂŁ dacĂŁ ĂŽĂži convin preĂžurile Âşi combinaĂžiile pe care le-am gĂŁsit eu. Sau poate ai Âşi alte variante mai bune.
nu iau piesele de la UNIX. ci din alta parte - ATP. am un prieten care lucreaza acolo in vanzari. normal pretul ar sari de 400 lei, mai aplica ceva reducere de 24% sau asa ceva - discount maxim si ajung la pretu asta. chiar si filtru de interior am reusit sa il iau la 60 lei fata de 72 - 73 cat era in oras.
au preturi bune
au preturi bune

Eu am luat Ferodo Premier de aici. Si placute tot Ferodo am pus si sunt multumit
http://www.autokarma.ro/Produse.aspx?Ti ... 82+buc.%29
http://www.autokarma.ro/Produse.aspx?Ti ... 82+buc.%29
salutare din nou tutror
pana la urma am achizitionat discuri si placute de frana atat pe fata cat si pe spate la "faimosul" pret de 650 lei(+/-10 lei)
configuratia "astrala" este urmatoarea
DISCURI FATA BREMBO
PLACUTE FR FATA TRW
DISC FR SPATE TRW
PLACUTE FRANA spate TRW
mi-a zis ca sunt de calitate si TRW is nemtesti. la banii astia zic ca e acceptabil. mai ales caurmeaza si un schimb de li plus filtru. prin comparatie pe diverse site-uri mai ieftine de atata n-am gasit - ma refer la aceeasi marca.
____________________________________________________________________________________________________________
pana la urma am achizitionat discuri si placute de frana atat pe fata cat si pe spate la "faimosul" pret de 650 lei(+/-10 lei)
configuratia "astrala" este urmatoarea
DISCURI FATA BREMBO
PLACUTE FR FATA TRW
DISC FR SPATE TRW
PLACUTE FRANA spate TRW
mi-a zis ca sunt de calitate si TRW is nemtesti. la banii astia zic ca e acceptabil. mai ales caurmeaza si un schimb de li plus filtru. prin comparatie pe diverse site-uri mai ieftine de atata n-am gasit - ma refer la aceeasi marca.
____________________________________________________________________________________________________________