apropo de huruit...nu stiu daca este locul potrivit dar intreb;
de catva timp in partea din spate se aude un zanganit cand merg pe drum denivelat sau macadam; nu acelasi lucru se intampla pe un drum normal, dar, de unde atatea drumuri normale. am pus sub roata de rezerva niste cauciucuri, degeaba.
ce credeti ca ar putea fi...este enervant.
Huruit in spate
Moderator: Echipa Tehnica
poate rulmentii de la punte
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- Stoian Florin
- just curious
Am si eu un zgomot ciudat in partea din spate cand merg pe drumuri denivelate sau macadam (adica aproape peste tot in Sibiu ) :x . Zgomotul mi se pare ca se aseamana cu cel facut de bieletele antiruliu de pe rotile din fatza cand sunt uzate, un fel de pocanit infundat. Poate cineva sa imi spuna daca asa se aud rulmentii de la puntea spate cand sunt pe duca? Mi sa spus ca puntea aia se cam schimba cu totul si e vreo 25 mil 

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca rulmentii de la puntea spate ar fi dusi masina ar stat cracanata, adica ceva de genul / \
Nu cred ca puntea spate de Xsara se schimba cu totul, pentru ca altfel nu i-ar mai fi pus rulmenti. Bieletele anti-ruliu se pot depista usor: pui masina pe o groapa. Cineva sta in gropa cu mina pe bielete, cineva sta afara si face balans lateral. Daca bieletele au joc, il simti la mina.
Nu cred ca puntea spate de Xsara se schimba cu totul, pentru ca altfel nu i-ar mai fi pus rulmenti. Bieletele anti-ruliu se pot depista usor: pui masina pe o groapa. Cineva sta in gropa cu mina pe bielete, cineva sta afara si face balans lateral. Daca bieletele au joc, il simti la mina.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- Stoian Florin
- just curious
lagat de sunete spate
verifica bucsile telescop prima oara daca sunt ok verifica rulmentii normal se schimba la 40000 km cei de la citroen nu iti spun asta .Rulmentii pe spate se pot schimba si te costa pe o parte 85 ron pina la 125 ron .La citroen iti propune sa schimbi puntea este CHIT DE SCHIMBARE A RULMENTILOR..un mecanic bun o poate face .
sunt aici ptr cunoasterea masini mele mai in detalii si tot odata ptr a oferi ajutorul daca stiu sau daca este nevoie
-
- de-abia inscris
- Masina: citroen c3
Re: Huruit in spate
Salut , am o problema in drum spre serviciu de dimineata la un moment dar sa auzit ca un fel de pocnitura in partea spate stanga la roata si de atunci imi huruie foarte tare ,insa cand calc frana nu se mai aude nimic . Stie careva care este problema?